Haberler

1. Avrupa Oyunları

1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) ritmik jimnastik kadınlar ferdi genel değerlendirme ile akrobatik jimnastik kadınlar ve karışık takım genel değerlendirme kategorilerinde madalyalar sahiplerini buldu.

1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) ritmik jimnastik kadınlar ferdi genel değerlendirme ile akrobatik jimnastik kadınlar ve karışık takım genel değerlendirme kategorilerinde madalyalar sahiplerini buldu.

Ulusal Jimnastik Arena'da düzenlenen müsabakalarda, ritmik jimnastik kadınlar ferdi genel değerlendirme finalinde 76,100 puan toplayan Rus Yana Kudryavtseva, altın madalya kazandı. Bir diğer Rus jimnastikçi Margarita Mamun 75,650 puanla gümüş, Belaruslu Melitina Staniouta ise 73,100 puanla bronz madalya elde etti.

Akrobatik jimnastik kadınlar takım değerlendirme finalinde, Kaat Dumarey, Julie van Gelder, Ineke van Schoor'dan oluşan Belçika ekibi, 86,480 puanla altın madalyanın sahibi oldu. Valeriia Belkina, Yulia Nikitina ve Zhanna Parkhometc'in mücadele ettiği Rus takımı, 85,430 puanla gümüş madalyaya ulaştı. Katsiaryna Barysevich, Veranika Nabokina ve Karina Sandovic'in performans sergilediği Belarus takımı ise 84,610 puanla bronz madalya aldı.

Rusya'dan Marina Chernova-Georgy Pataraya ikilisi, akrobatik jimnastikte karışık takım genel değerlendirme finalinde topladıkları 89,310 puanla altın madalyaya uzandı. Yana Vastavel-Solano Cassamajor'dan oluşan Belçika'nın 86,180 puanla gümüş madalya elde ettiği müsabakalarda, Büyük Britanyalı çift Hannah Baughn-Ryan Bartlett ise bronz madalyayı boyunlarına taktı.

Kaynak: AA / Spor

Belçika Bakü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title