Haberler

Bursaspor Taraftarı Antalya'ya Geldi

Güncelleme:

Bursaspor'u Antalya'da taraftarları yalnız bırakmadı.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Bursaspor'u Antalya'da taraftarları yalnız bırakmadı. Bursa'dan gelen yeşil beyazlı taraftarlar 90 dakika boyuca takımına destek verdi.

YENİLER SAHADA

Bursaspor'un üç yeni transferinin forma numaraları belli oldu. Brezilyalı santrfor Jose Fernandao 99 numaralı formayla sahada yer aldı. Oğuzhan Aynaoğlu 14, Ethem Pülgir ise 50 numaralı formayı aldı.

ACAR İZLEDİ

Maçı Yeşil Bursa'nın kampını takip etmek için bir süredir Antalya'da bulunan Bursaspor Yönetim Kurulu üyelerinden İlyas Acar da izledi. Eski ikinci başkan Recep Bölükbaşı da futbolculara destek vermek için statta yer aldı.

ESKİŞEHİRSPOR TAKİPTE

Bursaspor'la hem kupa hem de ligde üst üste karşılaşacak Eskişehirspor adına maçı teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yardımcısı Erdem Yılmazer de izledi.

STAT

Papillon Otel

HAKEMLER Murat Erdoğan, Gökhan Çelik, Özkan Karapınar

BURSASPOR Sebastien Frey (Dk. 60 Harun Tekin), Ozan Tufan, serdar Aziz (Dk. 46 İbrahim Öztürk), Renato Civelli (Dk. 60 Eetmeh Pirgül), Taye Taiwo (Dk. 60 Michael Basser), Şamil Çinaz (Dk. 60 Yasin Pehlivan), Fernando Belluschi (Dk. 60 Musa Çağıran), Ferhat Kiraz (Dk. 60 Oğuzhan Aynaoğlu), Colin Kazım (Dk. 61 Murat Yıldırım, Jose Fernandao (Dk. 60 Enes Ünal), Stanislav Sestak (Dk. 60 Tuncay Şanlı) RKC WAALWIJK Arjan van Dijk, Kenny van Hoevelen (Dk.76 Apau Mitch), Jonas Ivens, Frank van Mosselveld, (Dk. 16 Remy Amieux), Peter Junschlager, Aurelien Joachim, Sander Duits, Kenny Anderson (Dk. 60 Imad Najah), Damiano Schet

(Dk. 46 Jean-David Beauguel), Michael Lamey (Dk.76 İngo van Weert), Evander Sno (Dk. 60 Mickael Tavares)

GOLLER Dk.18 Stanislav Sestak, Dk.33 Ferhat Kiraz (Bursaspor), Dk.55 Jean-David Beauguel (Waalwijck)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jose Fernandao Ethem Pülgir Bursaspor Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title