Haberler

Sakarya genel seçim sonuçları, 2015 Sakarya ilçeleri oyları

Sakarya genel seçim sonuçları. Sakarya 2015 genel seçim sonuçları. Geçtiğimiz seçimde 7 milletvekili çıkaran Sakarya'da 7 Haziran 2015 genel seçim neticeleri, bölgeden seçim gecesi haberler ve geçmiş dönem sonuçları.

Sakarya 7 Haziran 2015 Pazar genel seçim sonuçları. Sakarya ili ve bölgeyi oluşturan ilçelerde genel seçim sonuçları. Geride bıraktığımız genel seçimlerde Sakarya'da açıklanan sonuçlar sonrası 7 milletvekili Parlamento'ya gitti. Bunlardan 5'i Ak Parti'den olurken Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partileri 1'er milletvekili çıkardı. Genel seçimler sonrası geçmiş dönemde ortaya çıkan sonuçlar şu şekilde; 

2011 genel seçim sonuçları - Ak Parti %61,6 ile Parlamento'ya 5 milletvekili gönderdi. Ali İhsan Yavuz, Ayhan Sefer Üstün, Ayşenur İslam, Hasan Ali Çelik, Saban Dişli isimleri İktidar Partisi'ni temsil için TBMM'deki yerlerini aldılar. CHP %16,2 ile Engin Özkoç'u, MHP %15,01 ile Münir Kutluata'yı Ankara'ya gönderdi. 

Sakarya ili ve ilçeleri genel seçim sonuçları için linke tıklamanız yeterli.  

Sakarya bölgeleri; 

SAKARYA BŞ.  
ADAPAZARI  
AKYAZI  
ARİFİYE  
ERENLER  
FERİZLİ  
GEYVE  
HENDEK  
KARAPÜRÇEK  
KARASU  
KAYNARCA  
KOCAALİ  
PAMUKOVA  
SAPANCA  
SERDİVAN  
SÖĞÜTLÜ  
TARAKLI  

Sakarya'nın bu bölgelerinde 2015 genel seçim sonuçları oy sıralamasını görmek için linke tıklamanız yeterli.  

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Ak Parti Sakarya Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title