Haberler

Bitlis seçim sonuçları - 2015 Bitlis ilçeleri oy dağılımı

Bitlis seçim sonuçları ve Türkiye geneli İl İl seçim sonuçları. 2015 Genel seçimleri sonrası Bitlis'te hangi parti yüzde kaç oy aldı ? Bitlis genel seçim sonuçları ve bölgeden son dakika haberler.

2015 Bitlis seçim sonuçları. 7 Haziran seçim sonuçları sonrası Bitlis'te son durum. Sandıkların açılmaya başlamasıyla Bitlis ili ve ilçelerinde seçim sonuçları şekilleniyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyen bölge halkının çoğunluğu 2014 yerel seçimlerinde BDP'yi tercih etmişti.

Önceki dönem genel seçimlerinde (2011 genel seçimleri) %50.62 oy alan Ak Parti bölgeden birinci parti olarak çıkarken TBMM'ye iki milletvekili gönderme hakkına sahip oldu. Vahit Kiler ve Vedat Demiröz seçim sonuçları sonrası Ak Parti Milletvekili koltuklarına oturan isimler oldu. Bitlis'in meclise gönderdiği isimlerden bir diğeri de bağımsız aday Hüsamettin Zenderlioğlu oldu.

Bitlis ilçeleri genelinde seçim sonuçlarını detaylı sorgulayabilirsiniz. Hangi ilçeden hangi parti ne kadar oy oranına sahip oldu ve Bitlis ili 2015 genel seçimleri sonrası hangi isimleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndermeye hak kazandı ? 

* BİTLİS * ADİLCEVAZ * AHLAT * GÜROYMAK * HİZAN * MUTKİ * TATVAN

Bitlis bu ilçelerden oluşuyor. İlçelerden hangi parti için ne kadar oy çıktığını görmek için ilgili bağlantıya tıklamanız yeterli.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Ak Parti Türkiye Bitlis Gündem Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title