Haberler

Ankara 7 Haziran seçim sonuçları, Başkent 2015 seçimleri

Ankara seçim sonuçları. 7 Haziran 2015 Başkent Ankara seçim sonuçları ve bölgeden seçim haberleri. Ankara'da hangi parti meclise kaç vekil gönderdi ? Bölge bölge oy dağılımı ve Ankara seçim sonuçları anlaşılır, kolay grafikler eşliğinde haberler.com adresinde.

Ankara Büyükşehir seçim sonuçları. Başkent'te seçim sonuçları. 7 Haziran 2015 seçim sonuçlarının nasıl bir tablo oluşturacağı merak edilen illerin başında Ankara geliyor. Ankara 2015 yılı seçim sonuçları ve geçmişe dönük seçim sonuçları haberler.com adresinde. Ayrıca hangi partilerin ne kadar oy aldığı, aldığı oya göre kaç milletvekili çıkarabileceği yine haberler.com'un 2015 Seçim Simülasyonu sayfasında.

REKABETİN EN FAZLA OLDUĞU İLLERDEN

Ankara'da seçimler her dönem olduğu gibi bu dönemde çekişmeli geçti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan ve Ekmeleddin İhsanoğlu arasında yaşanan yarışı Recep Tayyip Erdoğan 6 puan farkla kazanmıştı. Erdoğan %51,31 oy alırken MHP ve CHP'nin çatı adayı İhsanoğlu %45,22 oy oranıyla Erdoğan'ın gerisinde kaldı. HDP'nin adayı Demirtaş ise %3,47 oy oranıyla ikili arasındaki rekabetin çok gerisinde kaldı.

Ankara illeri ve bu bölgelerden hangi partiye ne kadar oy çıktığını görmek için haberler.com'un seçim sayfasını ziyaret ediniz. İl ve ilçelere bölünmüş oy dağılımı sayesinde bölgenizden hangi partiye ne kadar oy çıktığını görebilirsiniz.

ANKARA BŞ.

AKYURT

ALTINDAĞ

AYAS

BALA

BEYPAZARI

ÇAMLIDERE

ÇANKAYA

ÇUBUK

ELMADAĞ

ETİMESGUT

EVREN

GÖLBAŞI

GÜDÜL

HAYMANA

KALECİK

KAZAN

KEÇİÖREN

KIZILCAHAMAM

MAMAK

NALLIHAN

POLATLI

PURSAKLAR

SİNCAN

ŞEREFLİ KOÇHİSAR

YENİMAHALLE

Bu bölgelerde detaylı seçim sonuçlarını görüntülemek için yukarıdaki seçim sayfası linke tıklamanız yeterli. 

ANKARADA GEÇMİŞ DÖNEM SEÇİM SONUÇLARI

 

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Ekmeleddin İhsanoğlu Recep Tayyip Erdoğan Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title