Haberler

Amasya 2015 seçimleri, 7 Haziran Amasya sonuçları

Amasya seçim sonuçları. 7 Haziran 2015 Amasya bölgesi seçim sonuçları ve bölge bölge oy dağılımı. Amasya ili hangi partiden kaç milletvekilini TBMM'ye gönderdi ?

Amasya seçim sonuçları. Aylardır sonucu merakla beklenen 7 Haziran seçim sonuçları belli oldu. Amasya 2015 yılı seçim sonuçları ve bölgede daha önceki seçimlerde partilerin ve Cumhurbaşkanı adaylarının aldığı oy oranları, meclise gönderdikleri milletvekili sayısı ve isimleri, Türkiye genelinde alınan sonuçlar ve sonuçlara uzman isimlerden yapılan yorumlar haberler.com'un seçim sayfasında.

Amasya ili geçtiğimiz yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %50'yi aşan oy oranıyla dönemin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklemişti. %56,66 oy alan Erdoğan'ın en yakın rakibi Ekmeleddin İhsanoğlu %42,17 oy alabilmiş ve HDP genel başkanı Demirtaş %1,16 oy alarak beklentilerin gerisinde kalmıştı.

Elmasıyla meşhur ilimiz Amasya'da yine geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen 2014 yerel seçimlerinde CAFER ÖZDEMİR 43.5 oy alarak Amasya Belediye Başkanı olmaya hak kazanmıştı.

AMASYA İLİ BU BÖLGELERDEN OLUŞUYOR

AMASYA

GÖYNÜÇEK

GÜMÜŞHACIKÖYÜ

HAMAMÖZÜ

MERZİFON

SULUOVA

TAŞOVA

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Amasya Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title