Haberler

FB Antalya maç özeti, Fenerbhçe ANT ve haftanın golleri

Fenerbahçe Antalyaspor maç özeti ve haftanın golleri. Fenerbahçe Antalyaspor mücadelesi geniş özet görüntüler ile birlikte 20. hafta maç özetleri ile birlikte haftanın golleri haberler.com adresinde. FB Antalya maç özeti için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Antalyaspor Fenerbahçe maç özeti. Antalyaspor Fenerbahçe maçı geniş özet. Antalyaspor Fenerbahçe maç özeti ve Süper Lig'de haftanın golleri haberler.com adresinde. Maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe Antalyaspor deplasmanındaydı. Antalya FB maç özeti ve Süper Lig'de haftanın maç özeti görüntülerini izlemek için ilgili bağlantıyı haberimizde bulabilirsiniz. Ayrıca Süper Lig maç özetleri ile birlikte Avrupa Liglerinde oynanan karşılaşmalardan maç özeti görüntüler ve birbirinden güzel golleri yine bu adreste izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Antalyaspor karşısında istikrarlı çıkışını sürdürmek istiyordu. Antalyaspor ise yıldızlar topluluğu Fenerbahçe karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak güçlü rakibini İstanbul'a eli boş göndermek istiyordu. Mücadelenin geniş özeti ve gollerini izlemek için aşağıdaki linki kullanın.

ANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ

Antalyaspor ile olan müsabaka için hazırlıklarını tamamlayan ve derplasmanda oynanacak maç için Antalya’ya gelen Sarı Lacivertliler kendilerini karşılamaya gelen taraftarlarla öz çekim yaptılar. Öte yandan taraftar grubu teknik adam Vitor Pereira’ya da sevgi gösterisinde bulundular.

Antalya’ya gelen Fenerbahçe kafilesinde sarı kart cezalısı Simon Kjaer ile sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba ve Raul Meireles yer almazken, 19 kişilik kadroda ise şu isimler yer alıyor;

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Bruno Alves, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Lazar Markovic, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie.

FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇI GOLLERİ

Fenerbahçe ile Antalyaspor kısa bir süre önce Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında karşı karşıya gelmişti. Fenerbahçe çok etkili bir oyun ortaya koyarak Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'u Kadıköy'de 4-2 mağlup etmişti. İşte o maçtan görüntüler. 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Antalyaspor Fenerbahçe Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title