Haberler

Fenerbahçe Monaco maçı izle (FB Maçı Canlı lig tv izle)

Fenerbahçe Monaco maçı izle. Fenerbahçe Monaco maçı Canlı lig tv izleme bağlantısı ve FB Monaco maçı öncesi tüm detaylar haberler.com adresinde. Fenerbahçe Monaco maçını yüksek görüntü kalitesi ile izlemek için lig tv izle bağlantısına tıklayın.

3 Ağustos Lig Tv izle.  Fenerbahçe Monaco maçı izle. FB Monaco maçını canlı izle. Canlı Lig Tv izle.. Fenerbahçe''nin Monaco ile oynayacağı maç öncesinde sanal alemde en çok aranan kelimeler bunlar olacak. Çünkü Fenerbahçe Monaco maçı bu akşam Lig Tv kanalından şifreli yayınlanacak. Mücadele Lig Tv kanalı ile birlikte bazı yabancı kanallardan da canlı izlenebilecek. FB Monaco maçını Lig Tv ekranlarından canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıları izleyin. Digitürk Play uygulaması ile Fenerbahçe Monaco maçını farklı görüntü kalitesi seçenekleri ile izleyebilirsiniz. 

FENERBAHÇE MONACO MAÇI - LİG TV İZLE

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi''nde yoluna devam etme maçında Monaco karşısında. 

İlk maçı 2-1 kazanan temsilcimiz, Lig TV''den canlı olarak yayınlanacak karşılaşmada da istediği skoru alıp Fransızları safdışı bırakmanın planlarını yapıyor. Her türlü beraberlikte tur atlayı adını play off turuna yazdıracak Fenerbahçe''de ilk maçta cezalı olan Mehmet Topal ve teknik direktör Vitor Pereira yerlerini alabilecek.  Ancak van Persie ve İsmail''in sakatlığı devam ediyor. 

Geçen sezon Braga maçında çift sarı karttan kırmızı kart gördükten sonra hakem Ivan Bebek''e fiziki temasta bulunduğu için 31 Aralık 2016''ya kadar ceza alan sonra bu cezası 31 Eylül 2016''ya indirilen Volkan Şen de forma giyemiyor. Sarı-lacivertlilerin bir diğer eksik ismi Alper Potuk ise, Braga karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle UEFA Disiplin Kurulundan 3 maç ceza almıştı. İlk Monaco maçında da forma giyemeyen Alper, cezasının ikincisini bugün çekecek. Ayrıca Kjaer''in durumu da belirsiz. 

Monaco''da ise Moutinho ve Carvalho yine yok. Sakatığı geçen Subasic ve yeni transfer Glik kadroda.

Fenerbahçe taraftarına yasak

Bu önemli maçta fenerbahçe''nin diğer bir eksiği de taraftarı. Sarı lacivertli taraftarlar Monaco Prensliği''nin kararı nedeniyle statta yer alamayacak. Monaco Prensliği, güvenliği gerekçe göstererek Fenerbahçe taraftarlarının Monaco''ya alınmayacağını açıklamıştı. Sarı-lacivertli kulübün resmi yollarla yaptığı girişimlere rağmen Monaco Prensliği, daha önce aldığı karardan geri adım atmadı.

Monaca''ya yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta olan Nice şehrine de sarı-lacivertli taraftarların alınması yasaklandı. Nice Valiliği, 4 Ağustos''a kadar şehirde Fenerbahçeli taraftarların dolaşmasını yasakladı.

Bu yasaklar nedeniyle sarı-lacivertli taraftarlar, II. Louis Stadı''nda takımlarını destekleyemeyecek.

Portekizli hakem

Monaco ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonundan Artur Dias yönetiyor. Dias, Avrupa arenasında daha önce bir kez Türk takımlarının maçını yönetti. Portekizli hakem, Eskişehirspor''un 9 Ağustos 2012 tarihinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fransız temsilcisi Marsilya''ya deplasmanda 3-0 yenildiği maçta düdük çalmıştı.

MONACO-FENERBAHÇE

STAT : St. Louis
HAKEM : Artur Dias
SAAT : 21.45
YAYIN : Lig TV

MONACO : Subasic, Sidibe, Glik, Raggi, Mendy, Bakayoko, Dirar, Lemar, Fabinho, Germain, Falcao
TEKNİK DİREKTÖR : Jardim

FENEBRBAHÇE : Fabiano, Mehmet Topal, Neustadter, Skrtel, Van der Wiel, Ozan, Salih, Josef, Hasan Ali, Fernandao, Emenike
TEKNİK DİREKTÖR : V. Pereira

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Lig Tv Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title