Haberler

Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor 8. Randevuda

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, yarın Manisa’da oynayacakları karşılaşmayla 8. kez karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, yarın Manisa'da oynayacakları karşılaşmayla 8. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 7 mücadeleden 3 kez yeşil-siyahlılar, 2 kez de bordo-mavililer galip gelirken, taraflar 2 maçta ise yenişemedi.

İki takım arasında ligde geride kalan 7 maçtan 3'ünü Akhisar Belediyespor, 2'sini Trabzonspor kazandı, 2 maçta ise taraflar sahadan eşitlikle ayrıldı.

Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2012-2013 sezonunda Trabzonspor, rakibini sahasında 3-1 yenerken, deplasmanda 1-0 mağlup oldu. 2013-2014 sezonunda Akhisar Belediyespor, sahasında 3-0, deplasmanda da 4-2 galip gelerek rakibine üstünlük sağladı. Geçen sezon Manisa'da oynanan ilk maç 1-1 sonuçlanırken, bordo-mavililer sahasında 2-0 kazandı. Bu sezon ligin ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma ise 2-2 beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında ligde oynanan söz konusu karşılaşmalarda ise Akhisar Belediyespor 12, Trabzonspor 10 gol kaydetti.

TRABZONSPOR LİGDE DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ile deplasmanda 3 kez karşılaşırken söz konusu karşılaşmalarda galip gelemedi. Deplasmanda oynanan maçlarda yeşil-siyahlı takım 2 kez üstünlük sağlarken, bir maç da beraberlikle tamamlandı. Trabzonspor, deplasman maçlarında sadece 1 gol atarken kalesinde 5 gol gördü. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title