Haberler

Efsane Futbolcu Patrick Kluivert Teknik Direktörlük Yapacak

Güncelleme:

Hollanda'nın efsane futbolcularından Patrick Kluivert, Kurasao A Milli Takımının teknik direktörlüğünü yapacak.

Hollanda'nın efsane futbolcularından Patrick Kluivert, Kurasao A Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapacak.

Hollanda yayın kuruluşu NOS televizyonu, Kurasao'ya giden 38 yaşındaki Kluivert'in resmi anlaşmanın imzalanmasında sonra görevine başlayacağını duyurdu.

Geçen dönem Hollanda A Milli Futbol Takımı çalıştıran Louis van Gaal'ın yardımcılığını yapan Kluivert, teknik direktör olarak yeni takımıyla ilk maçını, 2018 CONCACAF (Orta-Kuzey Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu) Dünya Kupası eleme grubunda Montserrat ile 28 Mart'ta oynayacak.

Ajax, Milan ve Barcelona gibi kulüplerin formasını giyen Kluivert, futbolu bıraktıktan sonra Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Twente, Nijmegen, PSV ve AZ Alkmaar takımlarında teknik direktör yardımcılığı yaptı.

Kluivert'in teknik direktörlüğünü yapacağı Hollanda Krallığı'na bağlı bağımsız bir devlet olan Kurasao, FIFA dünya sıralamasında 160. sırada yer alıyor.

Kaynak: AA / Spor

Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title