Haberler

Başkan Üzülmez, Sarımeşeli Gençlerle Projelerini Paylaştı

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları'nın önceki akşam Sarımeşe'de düzenlediği mahalle toplantısında Kartepe'nin geleceğine yön verecek vizyon projelerini paylaştı.

Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Uğur Karbuz ve yeni yönetiminin Haziran ayında yapılacak seçimler öncesi çalışmaları kapsamında mahalle yönetimi gençlik toplantılarında Sarımeşeli gençlerle Başkan Üzülmez'i buluşturdu. Sarımeşeli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in yanı sıra, Mahalle Muhtarı Ahmet Şafak, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve mahalle yönetimi de hazır bulundu.

Mahalle toplantılarında kendilerini yalnız bırakmayan gençlere katılımlarından dolayı teşekkür eden Gençlik Kolları Başkanı Karbuz, " Sarımeşe'de oluşan güzel atmosferde katkı veren herkese teşekkür ederim" dedi. Bugünün dünyasında memleket meselesine duyarlı olan gençleri tebrik eden Başkan Üzülmez, "Yeni oy kullanacak, eski Türkiye'yi bilmeyen gençlerimizden ülkemizin son 10 yıldır günlük gülistanlık gibi görenler var. Geçmişte gaz yağı almak için insanlar kuyrukta idi. Şimdi Türkiye'nin durumu çok daha iyi, doğalgazlarla kaloriferlerle ısınan bir ülke durumunda. Öyle bir ülkeden böyle bir ülkeye gelmemizdeki gelişimi gösteren Ak Parti iktidarıdır. Sizin gibi gençlerin bu duyarlılığı göstermesi bizi gururlandırıyor" dedi.

Kartepe'yi gerçek kimliğine ulaştırmak için göreve geldikleri 11 aylık süreçte gerçekleştirdikleri hizmetler ve uyguladıkları tasarruf tedbirleri ile kasalarının da bereketlendiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, projeleri hakkında gençleri de bilgilendirdi. Alt yapı sıkıntısı olmayan yerlerle ilgili sorunların çözüme kavuşturulacağını kaydeden Başkan Üzülmez, gençlere yönelik kapalı spor salonu ve yüzme havuzu başta olmak üzere çocuklara bisiklet hediye edeceklerinin müjdesini verdi. Bisiklet yolları ve akıllı bisiklet istasyonları yanında Kartepe Belediyespor'un Süper Lig yolunda elde ettiği şampiyonlukla sportif başarıların da sürdüğünü gençlerle paylaştı.

Kültür merkezi talepleri ile ilgili 5 yıllık süreçte program yaptıklarını ifade eden Başkan Üzülmez, Sarımeşe'deki Hergeleci İbrahim Er Meydanı'nın işlevini artırmak adına kır düğünleri için açacaklarını ifade etti. Sağlık alanındaki yatırımlar kapsamında Kartepe'ye Ünibel getireceklerini ve acil müdahale gerektirmeyen küçük çaplı müdahaleler için 2 farklı noktada sağlık merkezi kurmak için yer arayışında sona gelindiğini açıkladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Şafak Ak Parti Sarımeşe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title