Haberler

Ahmedinejad'ın Konuşması Sırasında Salonda Arbede Yaşandı

Güncelleme:

Necmettin Erbakan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle Bursa'da yapılan anma törenine katılan İran eski Cumhurbaşkanı Ahmedinejad protesto edilince salon karıştı.

Eski İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen Necmettin Erbekan'ı anma töreninde konuşmasına başladığı sırada salonda arbede yaşandı.

PROTESTO SONRASI 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bursa'da düzenlenen Necmettin Erbakan'ı anma programına katılan eski İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad konuşma yapmak için kürsüye geldi. Bu sırada İran aleyhinde slogan atmak isteyen kişiler salondakilerin tepkisiyle karşılaştı. Gerginliğin kısa sürede arbedeye dönüşmesi sonucu araya giren güvenlik görevlileri İran karşıtı slogan atmaya çalışan kişileri dışarı çıkardı. Yaşanan arbedeyle ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

Olayların yatışmasının ardından Ahmedinejad geniş güvenlik önlemleri altında konuşmasına başladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmud Ahmedinejad Necmettin Erbakan İran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (80)

ottoman empire:

bu iranda vatikanla birlikte çalışmıyormu he şia kafası işte ne olucak

15
13
yanıtYanıtla
zahid alwaniMobil-ANDROID:

onu getiren onun gibi adi...

6
14
yanıtYanıtla
esad degil esed:

protestocular yuzde yuz hakli dayak atanlar esed yanlisi galiba bide erbakanci olacaklar YUHH IRAN NIYE ESED''E DESTEK VERDI

11
7
yanıtYanıtla
ÖMER:

ne türkiyeymiş be önüe gelen herkesle gurur duyuyor. .

16
2
yanıtYanıtla
MehmetMobil-IOS:

İran İslam düşmanı İsrail dostu özünde putperest olan ama Müslüman gözüken İkiyüzlü bir ülkedir.Tarihinde hep müslümanlarla savaşmış.İsraile bir fiske vurmuşluğu yok.

9
8
yanıtYanıtla
KürdümmobilWeb@haberler.com:

Bu iranlılar varya bunlar alcak reziller sadece müslümanlarlan savaşırlar suriyede esed saflarında binlerce askerleri necisler....amerikaylan gizli ittifak yapıyor hainler..

4
13
yanıtYanıtla
MORMANTMobil-ANDROID:

IYISINDE BIRAZ HIYARSIN AHMET AMCAA

6
11
yanıtYanıtla
muzaffer komutan:

bu namussuzu Türkiye''ye getirenler lanet olsun

8
7
yanıtYanıtla
ozturkm@m.m:

Senden daha namusludur

yanıt5
yanıt0
Emrullah:

Ne alakası var beyefendi?Bu adamın vakıf tarafından Türkiye''ye getirilmesi çok büyük birşeydir. Ahmedinejadın yaptıkları ortada. Bu neyin öfkesi. Saygılar

yanıt2
yanıt1
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title