Haberler

    Adana'da Derbi Başkadır: Demirspor - Adanaspor

    8 Mart Pazar günü derbi ateşi önce Adana’da yanacak.

    Kimine göre “Adana Demirsporludur” kimine göre ise “Adana turuncudur”, pazar günü oynanacak derbinin ardından ise bir taraf bu sloganı daha yüksek sesle haykıracak.

    Adana derbisinde 50. Randevu


    Daha önce lig müsabakalarında 49 kez karşılaşan Adanaspor ve Adana Demirspor Pazar günü 50. Kez birbirlerine rakip olacak. Geride kalan müsabakalarda Adanaspor 18 galibiyet alırken Adana Demirspor ise 11 kez sahadan mutlu ayrıldı. Geride kalan 20 müsabakada ise derbinin kazananını tribün performansları belirledi.

    Ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Adanaspor 2-1 kazanmıştı.

    Adana Demirspor bir adım önde


    Bu sezon gösterdiği performans ile Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Adana Demirspor ligde evinde 7 haftadır yenilmiyor. Evindeki tek yenilgiyi Kayserispor karşısında alan Adana Demirspor 11 maçta kalesinde sadece 8 gol gördü. Ligde işler pek istediği gibi gitmeyen konuk ekip Adanaspor ise deplasmanda 3 haftadır kazanamıyor. 28 puanla 11. Sırada bulunan Adanaspor dış sahada son 10 maçta sadece 2 kez 3 puanı hanesine yazdırabildi.

    Adanaspor’a 2.200 bilet


    Maç biletleri 15, 10 ve 5 TL’den satışa sunulurken konuk ekip Adanaspor taraftarına 2.200 bilet ayrıldı. Sosyal medya hesaplarından derbinin havasına giren Adanaspor taraftarları “tribünde kazanmak” konusunda iddialı

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Adana Demirspor Adanaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title