Haberler

    Türkiye'de en çok izlenen diziler belli oldu!

    Güncelleme:

    Türkiye'deki dijital akış platformlarında en çok izlenen diziler belli oldu. Listenin birinci sırasındaki yapım, oldukça dikkat çekiyor.

    Ülkemizde Netflix, Disney+ ve Prime Video gibi birçok dijital akış platformu hizmet veriyor. Bunun sonucunda ise izlenebilecek binlerce içerik ortaya çıkıyor. Peki Türkiye'de tüm platformlarda en çok izlenen diziler neler?

    Türkiye'de en çok izlenen dizi The Last of US oldu!

    Dizi ve filmleri bir araya toplayan JustWatch, Türkiye'deki tüm dijital akış platformlarında güncel olarak en çok izlenen yapımları listeliyor. Bu içerikler arasında hem yerli hem de yabancı dizi ve filmler bulunuyor.

    JustWatch tarafından paylaşılan verilere göre Türkiye'de en çok izlenen dizi, aynı isimdeki video oyunundan uyarlanan The Last of Us. Listenin ikinci sırasında ise Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi bulunuyor.

    The Last of US 2. sezonu onaylandı!

    Türkiye'de güncel olarak en çok izlenen diziler şu şekilde;

    SıraDiziPlatform1Bizden Geriye Kalanlar (The Last of Us)BluTV2Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. HikayesiBluTV3WestworldBluTV4WednesdayNetflix5Rise of Empires: OttomanNetflix6The Walking DeadNetflix, Disney+7KaleidoscopeNetflix8The PeripheralPrime Video9Sıcak KafaNetflix10Mad MenPrime Video11True DetectiveBluTV12Office (Ofis)Prime Video13Better Call SaulNetflix14Alice in BorderlandNetflix15Game of Thrones (2011)BluTV16Family GuyDisney+17Star Wars: AndorDisney+18Breaking BadNetflix19Rick and MortyNetflix20Tom Clancy'den Jack RyanPrime Video21The BoysPrime Video22IslandPrime Video23BleachDisney+24Vinland SagaNetflix25The SopranosBluTV26Brooklyn Nine-NineNetflix27SherlockPrime Video28The BearDisney+29Behzat Ç. Bir Ankara PolisiyesiBluTV, puhutv30Yüzüklerin Efendisi: Güç YüzükleriPrime Video31Cold CasePrime Video32PlatformPrime Video33The Witcher: Blood OriginNetflix34MindhunterNetflix35CommunityNetflix36How I Met Your Mother (Annenizle Nasıl Tanıştım)Disney+37ÇernobilBluTV38EuphoriaBluTV39Big BetDisney+401899Netflix

    Peki sizler Türkiye'de en çok izlenen diziler hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Türkiye Teknoloji Haberler

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

    Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

    Bakmadan Geçme

    A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
    Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

    Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title