Haberler

    Netflix oyun işini büyütüyor! NVIDIA ve Xbox'a rakip olacak

    Güncelleme:

    Netflix bulut oyun pazarına girmeye hazırlanıyor. Netflix Games ile sunulan oyunları tüm platformlara getirmek istiyor.

    Oyun endüstrisinde büyümek için vites artıran Netflix, bulut oyun pazarına girmek istiyor. Yayın devi, Netflix Games adıyla sunulan oyunları, Netflix uygulaması üzerinden oynanabilir hale getirmek istiyor. İşte Netflix Games Başkan Yardımcısı Leanne Loombe'nin dikkat çeken açıklamalar.

    NETFLIX GAMES, BULUT OYUN İLE TÜM PLATFORMLARA GELİYOR

    2021 yılında erişime açılan Netflix'in oyun hizmeti, başlıca platformdaki dizi ve filmleri ele alıyor. Ancak daha önceki raporlar Netflix oyunlarının beklenen ilgiyi yaratmayı başaramadığını göstermişti. Buna göre, abonelerin sadece yüzde 1'i Netflix Games oyunlarını oynamayı tercih etmişti.

    Buna rağmen Netflix'in oyun sektöründen çekilmediğini biliyoruz. Hatta bulut oyun ile yeni fırsatları keşfetmek isteyen yayın devi, proje üzerindeki çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Konuyla ilgili konuşan Games Başkan Yardımcısı Leanne Loombe, Netflix oyunlarının her platformdan erişilebilir olacağını ima etti.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    Loombe yaptığı açıklamada, "Bulut pazarının, herhangi bir cihazda oyunlara kolay erişim sağlamamızı ve sorunsuz olmamızı mümkün kılacağına inanıyoruz. Ancak yolculuğumuzun bu tarafında olduka erken bir aşamadayız" dedi.

    Netflix'in mobil oyunlarını halihazırda Netflix uygulamasından test edebilirsiniz. Ancak oynamak için App Store veya Google Play'den indirmeniz gerekiyor. Fakat bulut oyun sayesinde doğrudan Netflix uygulamasından oynamak mümkün hale gelecek.

    Google'ın bulut oyun hizmeti Stadia'nın kapatılmasını örnek gösteren Başkan Yardımcısı, benzer bir felakete kurban gitmek istemediklerinin altını çizdi.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Netflix Games xbox Gamegar Teknoloji Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

    AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

    AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    Bakmadan Geçme

    DOLAR BUGÜN NE KADAR? #128176 16 Mayıs 2024 dolar / euro bugün kaç TL? #128184 Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250
    Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

    Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title