Haberler

Cyberpunk 2077 geliştiricileri: bu sadece ısınmaydı

Güncelleme:

Polonya merkezli video oyun geliştiricisi CD Projekt Red, The Witcher ve Cyberpunk 2077 gibi AAA oyunlara imza attı. Bu oyunların yanı sıra ise oyun geliştirmesine devam eden şirket, "Cyberpunk 2077 sadece bir ısınmaydı!" sözleriyle beraber oyuncuları neşelendirdi.

CD Projekt Red, Project Orion kod adıyla Cyberpunk 2077'nin devam oyununun geliştirilmesine resmen başladı. Amerika'nın Boston eyaletinde kurulan yeni stüdyosunda görev yönetmeni Pawel Sasko ve anlatı yönetmeni Igor Sarzynski'nin sosyal medyadaki paylaşımlarıyla doğruladı.

"CYBERPUNK 2077 SADECE BİR ISINMAYDI"

Igor Sarzynski'nin Twitter/X hesabından yaptığı "Cyberpunk 2077 sadece bir ısınmaydı" paylaşımda, "Boston ofisinde ilk gün! Eski dostlarla tanışmak ve resmi olarak Orion yolculuğumuza başlamak çok güzel. Bu proje için daha fazla heyecanlı olamazdım ve bunu özel bir şey haline getirebileceğimize eminim. 2077 sadece bir ısınmaydı" sözlerine yer "verdi.

Cyberpunk 2077 geliştiricileri: bu sadece ısınmaydı

Cyberpunk 2077'nin ilk olarak duyurulmasından yaklaşık 8 yıl sonra piyasaya sürülmesi ve oyuncuları hayal kırıklığına uğratması sonucunda zorlu bir lansman yapmıştı. Geliştirici ekibin yıllar süren güncellemeleriyle beraber oyunun hataları giderilerek oynanabilir bir hale getirildi.

Geliştirici ekip CDPR'ın ise Boston'da açtığı yeni stüdyo bir yıl önce Sasko tarafından duyurulmuştu ve Cyberpunk'ın devam oyunu için kollar sıvazlanmış durumda.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Teknoloji

The Witcher Polonya Oyun Gamegar Teknoloji Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title