Haberler

Yok böyle bir para! Galatasaray'da Fenerbahçe derbisine tarihi prim

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında en yakın takipçisi ve ezeli rakibi Feberbahçe'yi konuk edecek Galatasaray, dev derbiden puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Sarı-kırmızılılarda kesenin ağzını açan yönetim, hem derbi maçın kazanılması hem de şampiyonluğa ulaşılması durumunda takıma 10 milyon TL tutarında bir prim dağıtacak.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında en yakın takipçisi Fenerbahçe ile derbi maçında karşılaşacak olan lider Galatasaray, ezeli rakibinin 6 puan önünde yer alıyor. Dev derbiden puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek sarı-kırmızılılarda yönetim kesenin ağzını açtı.

TARİHİ PRİM

Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, futbolculara hem derbi maçın kazanılması hem de şampiyonluğa ulaşılması durumunda tarihi bir prim vermeyi kararlaştırdı. Sarı-kırmızılı futbolcuların maç öncesi motivasyonunu artırmayı hedefleyen yönetim, belirlenen başarıya ulaşılması halinde takıma 10 milyon TL tutarında bir prim dağıtacak.

Yok böyle bir para! Galatasaray'da Fenerbahçe derbisine tarihi prim

FUTBOLCULAR TEŞEKKÜR ETTİ

Şampiyonluğa bir adım uzaklıkta olan Galatasaray'da oyuncular, bu prim kararından oldukça memnun. Sarı-kırmızılı futbolcular, kesenin ağzını açtığı için teknik heyet aracılığıyla yönetime teşekkür etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Dursun Özbek Galatasaray Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (15)

Zübükzade:

Galatasaraylıyım çok mutluyum şampiyon olunca bütün dertlerim kederim hepsi sona erecek başka derdim yok enflasyon filan ülke perişan ekonomi bitik sağlık, eğitim sistemi umurumda değil lütfen daha çok prim verin fark ne kadar çok olursa o kadar çok unutacağız her şeyi başka derdimiz yok zaten

62
38
yanıtYanıtla
süleyman koç:

başka derdin yoksa, boş yapma.şimdi ikile

yanıt30
yanıt30
Zübükzade:

SüleyMAN kafa nmı güzel

yanıt6
yanıt1
Zübükzade:

süley MAN yaprağım çokmu zoruna gitti

yanıt25
yanıt18
T.C. Vatandaşı:

Siz U19 la gelmeye devam edin, gol yemeden de sahadan çekersiniz. Süper Taktik. Hahahahahah

80
11
yanıtYanıtla
Doğan Akdemir:

2 3 sene önce 1 galibiyet için şampiyonluk kupası veriyodunuz adammı oldunuz şimdi. en son yendiginizde tohumdunuz. bence ali koca şükredin tffye şükredin fener hakkında yorum yapmayın

yanıt7
yanıt56
Nadir Chasan:

Nede abartılı bir başlık yok böyle bir para,bodrumda 1 dürüm 1000 TL ise 10 milyonun değerini burdan çıkarırsın, sanki başkan cebinden veriyor kimin parasını kime veriyor,futbolcular zaten değerinden fazlasını alıyorlar tabi şampiyonluğa oynicaklar,ama bu turkiyede sadece.

22
10
yanıtYanıtla
Kerem Can:

50 bin tl ye saç ektireceğim diye bir senedir para biriktiriyorum .adamlar 90 dk da 20 mislini kazanıyorlar. Bu arada saç ekimi sonuçları forumu bu konuda çok iyi.

7
11
yanıtYanıtla
süleyman koç:

50 bin mi seni kekliyorlar diyim sana

yanıt17
yanıt7
Zübükzade:

süley MAN her şeyi bi sen biliyon

yanıt14
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title