Haberler

Röportaj saniyeler sürdü! Bülent Uygun'dan çok konuşulacak açıklama

Güncelleme:

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray karşısında alınan 6-1'lik farklı mağlubiyetin ardından konuştu. Maçla ilgili değerlendirmesi çok kısa süren Uygun, "İyi oynamadık. Bazı arkadaşlar beklediğim performansın p'sini vermedi" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı, basın toplantısında ise karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler'in yönetimini eleştirdi.

Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasından deplasmanda Galatasaray'a karşı 6-1 ağır bir mağlubiyet aldı. Kırmızı-beyazlıların teknik direktörü Bülent Uygun, maçın ardından saniyeler süren flaş bir röportaj verdi.

"PERFORMANSIN P'SİNİ VERMEDİLER"

Yayıncı kuruluşun mikrofonlarına maçı değerlendiren Uygun, "İyi oynamadık. Bazı arkadaşlar beklediğim performansın p'sini vermedi" sözleriyle açıklamasını noktaladı.

HAKEME TEPKİ GÖSTERDİ

Bülent Uygun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler'in yönetimini eleştirerek, "Rakibimizi tebrik ediyorum. Futbol adına güzel şeyler veremedik. İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Hakem Arda Kardeşler'i bilseydim Taha Akgül ile Sebahattin Öztürk'ü getirirdim. Güreşlere katılırdık. Bütün takdir haklarını rakipten yana kullandı. Oyun düzenimiz bozuldu. Gücümüz de zaten belli. Sonrasında Galatasaray golleri attı. Kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, soru almadan basın toplantısını tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Kardeşler Bülent Uygun Galatasaray Sivasspor Spor Haberler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Fenerbahçeliler çıldıracak! Mourinho, ezeli rakibe imzayı atıyor

Fenerbahçeliler çıldıracak! Mourinho, ezeli rakibe imzayı atıyor

500

Yorumlar (44)

Yaşar Aksoy:

Sürekli Lig dizayn ediliyor her sene şampiyon ol şamp ligi paralarla iyi transfer yap Tüm kurumları ele geçir kendine çalıştır sonra biz iyiyiz tabi sen iyisin devam

259
678
yanıtYanıtla
Seko:

Yaşar ıvır zıvır oyunculara bi tomar para vermezsen birilerinin kayığına binmezsen ni yerlere gelirsin

yanıt41
yanıt4
seyithan erdoğan:

ne saçmalıyorsun!

yanıt40
yanıt6
Ahmet Oran:

Hocam karşında amatör takım yok. Puan olarak sizin 2 sezonda aldığıniz puanı tek sezonda almış takım var. İyi geceler tabi....

658
139
yanıtYanıtla
Mahmut Şahin:

sanki oynasa o arkadaşlar kesin yenerdin....

485
90
yanıtYanıtla
Emre Ürker:

Ne futbolcu idi ne de antranör olur

430
73
yanıtYanıtla
Özer Doğan:

Fenerbahçe maçından sonra hafalı hafalı konuşuyordun

427
33
yanıtYanıtla
Tugberk null:

Yorumlara bakıyorum da öyle bir noktaya geldik ki kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. Şampiyonluğa giden iki takımdan biri kazansa yada kaybetse hemen düşmanca suçlayıcı yorumlar iki taraf arasında başlıyor. Peki elimize ne geçiyor. Kocaman bir sıfır. Hatta karşı tarafa zarar verecek duruma geliyoruz. Ama futbolcular, yöneticiler gün sonunda beraber ünlü mekanlarda yine birlikte eğleniyor. Milyonları kazanıyorlar sanki dünya umurlarinda . Hangisi taraftarı düşünüyor? Zaten keyfi kaçtı bu ligin . Kim olursa olsun şampiyon. Yeter ki insanlarla aram bozulmasın. Ben Galatasaraylıyım. Fenerbahçe taraftarları ile kendini bilmez yöneticiler yüzünden neden düşman olayım ki . Hayatta daha önemli şeyler var . Boş işler bunlar

335
26
yanıtYanıtla
Alpaslan Çelik:

Bir Galatasaylı Allah bir desin inanırım GERİSİ YALAN.

yanıt77
yanıt270
Alpaslan Çelik:

Allah bir onun elçiside Hz.Muhammed SAV GERİSİNE inanmam GALATASAYLI benim için BUDUR. Bir yudum su vermem ölseler bir yudum su istemem ölsemde.

yanıt47
yanıt282
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title