Haberler

Ne yapmaya çalışıyorsun Ancelotti? Arda Güler kararı hem Türk hem de İspanyolları ayağa kaldırdı

Güncelleme:

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, geriden gelerek Almeria'yı 3-2 yendikleri karşılaşmada Arda Güler'e şans vermediği için eleştirildi. Oyuna girmeyince ısınmadan gelip kulübede üzgün bir şekilde oturan Güler'in fotoğrafı çok konuşuldu. Türk futbolseverler ve Real taraftarları, İtalyan hocanın genç yıldıza neden şans vermediğini anlamadıklarını belirtti.

Real Madrid ile Almeria, İspanya La Liga'nın 21. haftasında Santiago Bernabeu'da karşı karşıya geldi. 2 farklı geriye düştüğü mücadeleyi 3-2 kazanan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'i oyuna almadığı için eleştirildi.

ARDA GÜLER SÜRE BULAMADI

Karşılaşmada 2-0 geriye düşen Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 57. dakikada penaltıdan Bellingham, 67. dakikada Vinicius Junior ve 90+9. dakikada Carvajal kaydetti. Ancelotti tarafından ısınmaya gönderilen Arda Güler ise maçta forma şansı bulamadı.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Arda Güler'in ısınmadan gelerek kulübeye üzgün bir şekilde oturması ise çok konuşuldu. Hem Türk futbolseverler hem de Real Madrid taraftarları, Ancelotti'yi Arda Güler'i oyuna almadığı için eleştirdi.

Arda Güler'in kulübedeki görüntüsü:

Ne yapmaya çalışıyorsun Ancelotti? Arda Güler kararı hem Türk hem de İspanyolları ayağa kaldırdı

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Real Madrid Arda Güler Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

ala addin:

realde oynaması için kırk fırın ekmek yemesi lazım.çapsız oyuncu.

73
409
yanıtYanıtla
Batuhan U.:

6S li olarak ağlaman gayet normal, yarası olan gocunur tabii :)

yanıt63
yanıt51
ByFACHA:

kesin cinconlusun değil mi kıskanç ezik

yanıt155
yanıt77
Eclipse Moon34:

Gs bjk alakası yok bunun ardayı oynatmayacakkkkk yedek bırakacak acil yedek alındı bundan önce İspanya ya giden oyuncular gibi olacak akibeti yedek ve kiralık yollanacak

yanıt49
yanıt34
Turan Turan:

Senin çapın kaç onu bir söylesene. İbibik

yanıt0
yanıt0
Engin ALKAN:

hani ancelotti özür dilemişti. Almeria karşısında şans vereceğim sana demişti. İşiniz gücünüz yalan dolan.

357
9
yanıtYanıtla
slim shady:

Ancelotti gençlerle oynamayı seven bir td değil. Daha çok yıldız oyuncuları tercih ediyor. Ardanın forma şansı bulması çok zor! Barçada olsaydı sürekli oynardı!

175
13
yanıtYanıtla
Yargı MEN:

Futboldan anlamayan kafasızlar bunu anlayamıyor Real öyle her aldığı genci takıma sokmaz çok zor bir ihtimal Arda bunu bilerek gitti ve bedelini ödüyor Barcada pişip gitseydi hem antremanlı olacaktı hem de kariyer yapmış olacaktı fakat o Dünyanın en iyi takımında yedek kalmayı seçti.

yanıt17
yanıt5
Mental Power:

Admlar zaten zar zor yendiler birde genç oyunculara fırsat verip kaybetsinler mi?

120
23
yanıtYanıtla
Ünsal Erol:

Önemli olan reale gitmek değil orada oynamak ama kendi tercihi saygı duymak lazım

109
21
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title