Haberler

Yeni Superman David Corenswet kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme:

Superman serisinin yeni yıldızı David Corenswet, Amerikalı bir aktördür. Corenswet, özellikle Netflix dizisi "The Politician" ve Ryan Murphy'nin Netflix mini dizisi "Hollywood" gibi yapımlardaki rolleriyle tanınır. Kariyerine tiyatroda başlamış olan aktör,, daha sonra televizyon ve sinema projelerinde de yer almıştır. Peki David Corenswet kimdir? Kaç yaşında?

David Corenswet'in kariyeri oldukça yeni ve henüz sınırlı sayıda yapımda yer aldı. Ancak, bu yapımlar arasında önemli rolleri bulunuyor ve özellikle Netflix'in popüler dizilerinden birinde ana karakter olarak yer alması, onun adının daha geniş kitlelerce duyulmasını sağladı. Kariyerinin gelecekte daha da büyümesi ve çeşitlenmesi beklenen David Corenswet kimdir ve kaç yaşında?

DAVID CORENSWET KİMDİR?

David Corenswet, 8 Temmuz 1993 yılında doğmuş bir genç aktördür. Pennsylvania doğumlu olan Corenswet, "The Politician" adlı web şovu ile medyanın dikkatini çekti. Ayrıca 2017 yılında, CBS gösterisi "İlköğretim"de başrol oynadı ve Houston Spivey'in küçük bir karakterini canlandırdı. Geçtiğimiz yıl, internet televizyon dizisi "House of Cards"da Reed rolünü üstlendi. Ayrıca, James Gunn'ın yakında çıkacak DC Studios filmi "Superman: Legacy"de Clark Kent / Superman rolünü üstlendi. Bu film, DC Universe'deki (DCU) ilk canlı aksiyon filmi olacak ve çekimleri 26 Şubat 2024 haftasında başlayacak. David Corenswet, James Gunn'ın yeni filminde Clark Kent rolü için resmi olarak seçildi.

David Corenswet, genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk kariyeri sürdürmekte ve gelecekte daha da büyük projelerde yer alması beklenmektedir. Özel hayatıyla ilgili ise çok fazla bilgi bulunmamaktadır çünkü genellikle kişisel hayatını medyadan uzak tutmayı tercih etmektedir.

DAVID CORENSWET KARİYERİ

David Corenswet, 2016 yılında Juilliard'dan mezun olduktan sonra televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak yer almaya başladı. İlk olarak 2018 yılında "House of Cards" dizisinde rol aldı. Daha sonra Ryan Murphy tarafından yaratılan Netflix dizileri "The Politician" (2019–2020) ve "Hollywood" (2020) gibi yapımlarda başrol oynadı. Ayrıca, 2022 yılında "Look Both Ways" ve "Pearl" filmlerinde ve HBO mini dizisi "We Own This City"de de rol aldı. David Corenswet, yetenekli bir aktör olarak kariyerine devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hollywood Gibi Gündem Sinema Magazin Kültür Sanat Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title