Haberler

Milli Takım Tekvando Antrenörü Ufuk Şimşek ve Oğulları Yeni Sporcular Yetiştiriyor

Güncelleme:

Milli takım tekvando antrenörü Ufuk Şimşek, kendisi gibi antrenörlük yapan 2 oğluyla tekvando ve kick boks branşlarında yeni sporcular yetiştirmek için ter döküyor. Niğde'de özel bir spor salonunda 6'sı uluslararası, 25'i ulusal turnuvalara hazırlanan 150 sporcu, 48 yaşındaki Ufuk Şimşek ile oğulları 27 yaşındaki Halil İbrahim ve 21 yaşındaki Kutay'dan eğitim alıyor. Antrenör Şimşek ailesi, tekvando ve kick boksta yeni yıldızlar yetiştirmek için haftanın 7 günü eğitim veriyor.

Milli takım tekvando antrenörü Ufuk Şimşek, kendisi gibi antrenörlük yapan 2 oğluyla tekvando ve kick boks branşlarında yeni sporcular yetiştirmek için ter döküyor.

Niğde'de özel bir spor salonunda 6'sı uluslararası, 25'i ulusal turnuvalara hazırlanan 150 sporcu, 48 yaşındaki Ufuk Şimşek ile oğulları 27 yaşındaki Halil İbrahim ve 21 yaşındaki Kutay'dan eğitim alıyor.

Antrenör Şimşek ailesi, tekvando ve kick boksta yeni yıldızlar yetiştirmek için haftanın 7 günü eğitim veriyor.

Milli takım tekvando antrenörü Ufuk Şimşek, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'ni bitirdikten sonra antrenörlük görevine başladığını söyledi.

Yetiştirdiği bazı sporcuların Avrupa ve Türkiye'de dereceler elde ettiklerini anlatan Şimşek, "Savaşmak Türk insanının yapısında var. 1990'lı yıllarda televizyonlarda dövüş filmleri dikkatimi çekiyordu, hemen abime söyledim ve beni Gençlik Spor İl Müdürlüğünde tekvando branşına yazdırdı." dedi.

Şimşek, çocuklarıyla yeni yıldızlar yetiştirmek için çalıştığını belirterek, "Meslektaş olarak çocuklarımla çalışmak çok güzel bir duygu, antrenör olarak bilgi paylaşımına çok açıklar. Tecrübelerimizden faydalanma ve kendilerini geliştirmek için çok yoğun çaba içerisindeler." diye konuştu.

Kutay Şimşek: "Kendimi geliştirmeye çalışıyorum"

Milli sporcu ve tekvando antrenörü Kutay Şimşek de spora 4 yaşında başladığını, babasının antrenörü olmasının avantajlarını yaşadığını aktardı.

Ağabeyini örnek aldığını anlatan Kutay, katıldığı müsabakalarda hem babasına hem de antrenörüne karşı hissettiği sorumluluk nedeniyle daha fazla stres yaşadığını kaydetti.

Başarılı olduğunda normalden daha fazla sevinç yaşadığını dile getiren Kutay, "Hem salonda antrenör olarak hem de ev içerisinde aile ortamında mutluluk yaşıyoruz. Babamla meslektaş olmak çok büyük bir avantaj, önümde çok iyi bir örnek var. Baba oğul gibi değil abi kardeş veya arkadaş oluyoruz. Onun deneyimlerinden daha iyi yararlanabiliyorum, onun yaşantısından pay çıkartıyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Abimle de sürekli fikir alışverişi içerisindeyim, eksik kaldığımız konularda birbirimize danışıyoruz." şeklinde konuştu.

Gıda mühendisi ve tekvando antrenörü Halil İbrahim Şimşek ise "Mühendis olarak göremeyeceğim insanları görüp tanıyorum, yaptığım işlerin yorgunluğunu gelip burada atabiliyorum, dinlenebiliyorum ve keyif alıyorum." dedi.

Halil İbrahim, aile ortamında çalışmaktan çok mutlu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Ufuk Şimşek Milli Takım Kick Boks Niğde Spor Spor Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title