Haberler

Milli sporcular İtalya'da düzenlenen Kick Boks Dünya Kupası'nda 14 madalya kazandı

Güncelleme:

Türkiye Kick Boks Federasyonu, Jesolo'da düzenlenen Kick Boks Dünya Kupası'nda milli sporcuların toplamda 14 madalya kazandığını açıkladı. Emircan Abdullah Beserek ve Ferizan Gocuk altın, Rabia Karagöz altın ve bronz, diğer sporcular ise bronz madalya elde etti. Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, başarılarından dolayı milli takımı tebrik etti ve destek verenlere teşekkür etti.

Milli sporcular, İtalya'da düzenlenen Kick Boks Dünya Kupası'nda 14 madalya elde etti.

Türkiye Kick Boks Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Jesolo'da yapılan organizasyon sona erdi.

Organizasyonda Emircan Abdullah Beserek ve Ferizan Gocuk altın, 50 kiloda Rabia Karagöz KL stilinde altın ve LC'de de bronz kazandı.

Melis Avcı, Aybüke Kılınç, Zeynep Gültekin, Egemen Samet Pehlivan, Serdar Anbarcı birer bronz, Vedat Köylü iki bronz ve Hacı Muhammet Erdoğan ise farklı kategorilerde üç bronz olmak üzere toplam 14 madalya elde etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Uluslararası şampiyonalar, Avrupa ve Dünya Kupaları ile Uluslararası Açık Müsabakalar sporumuzu ve sporcumuzu geliştiren en önemli faktörlerden biri. İmkanlar dahilinde katılmaya çalışıyoruz ve aldığımız başarılı sonuçlar bizi mutlu ediyor. Milli takımımızı aldıkları madalyalardan dolayı tebrik ediyorum. Bizlere her zaman destek olan; başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'a ve bütün Gençlik Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatına, emeği geçen, desteğini esirgemeyen herkese, bizlerden dualarını esirgemeyen camiamıza teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Spor

Kick Boks Türkiye İtalya Dünya Spor Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title