Haberler

Maç esnasında Fenerbahçe'ye haciz şoku! Yöneticilerin müdahalesiyle ortalık karıştı

Güncelleme:

Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, deplasmanda Anadolu Efes ile karşı karşıya gelirken maçın oynandığı sırada sarı lacivertlilerin takım otobüsüne haciz memurları tarafından bir haciz işlemi uygulanmak istendi. Maç sırasında salondan çıkan yöneticiler, bu işlemin ertelenmesini isterken taraflar arasında tartışma yaşandı.

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes ile karşı karşıya gelirken salonun dışında flaş bir gelişme yaşandı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan mücadele sırasında Fenerbahçe Beko'nun takım otobüsüne haciz memurları tarafından bir haciz işlemi uygulanmaya çalışıldı. Yaşanan gelişmeler sonrası takım otobüsünün şoförü, maçı izleyen yöneticiler ile iletişime geçti.

Yöneticiler, haciz memurları ile görüşmek adına maç esnasında salondan dışarı çıktılar. Prosedür gereği işlemin uygulanması gerektiği aktarılırken Fenerbahçeli yöneticilerin talebi ise en azından takımın otobüs ile tesislere dönmesi ve işlemin sonrasında uygulanması yönünde oldu.

TARAFLAR ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Maç sırasında yaşanan durumdan kaynaklı dışarıda bulunan yöneticiler ve haciz memurları arasında prosedürün uygulanmasına ilişkin kısa süreli bir tartışma yaşandı.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anadolu Efes Fenerbahçe Spor Haberler

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Taksiciden aracına aldığı 3 genç kıza ahlaksız teklif! O anlar kamerada

Taksiciden aracına aldığı 3 genç kıza ahlaksız teklif! O anlar kamerada

500

Yorumlar (17)

murat:

helal olsun cesaretli haciz memurlarımız varmış bravo.

7
15
yanıtYanıtla
tur-at-...:

murat recep ivedik sana bisey diyordu ya anladin sen onu

yanıt0
yanıt0
))))))))))))):

Allahta seni güldürsün emi)))))))))))))

yanıt0
yanıt0
UltrAslan:

Sırf fener deyil bütün kulüpler bu halde devlet yardim etmesin hepsi batar eger devlet bunlara hibe para veriyor ise bi vatandaş olarak hakkimi helal etmiyorum

12
3
yanıtYanıtla
ENİS:

ADETA RÜYADAKİ KABUS GİBİ. DÜŞÜNSENİZE GÜYA ''TÜRKİYE''NİN EN ÇOK TARAFTARI OLAN DÜNYA TAKIMI''FENERBAHÇE. GÜYA HARÇSIZ, BORÇSUZ TAKIM. BIRAKIN TÜRKİYE''Yİ DÜNYANIN SAYILI ZENGİNLERİNDEN OLAN ALİ KOÇ TAKIMIN BAŞKANI, . . . . KIYTIRIK BİR BORÇ İÇİN KULÜBÜN SPORCULARINI TAŞIYAN SERVİS ARACI TAM DA MÜSABAKA ESNASINDAGELEN HACİZ MEMURU TARAFINDAN HACZEDİLİYOR. TEK KELİME. . . . . RE-ZA-LET. . . . .

4
7
yanıtYanıtla
yorumcu:

ali koç fenerbahçe nin borcunu bitirmek için gelmedi kendi reklamını yapıp şampiyon yapıp harcadıgı parayı alıp gidecek

yanıt0
yanıt0
EFEDAYI:

Febnerbahçe her alanda bitmiş okeye dönüyor.

6
2
yanıtYanıtla
Korhasan:

Devlete isyan he şikeciler

2
3
yanıtYanıtla
GÜNDEM:

Gündem olması gerekliydi, kıytırık bir haber gibi köşelerde kaldı. Düşünsenize koskoca FB klübü, düşünün birde başındakini ülkenin en zengin ailelerinden birinin prensi, patronu, meşhuru. Vaybe koskoca FB ye haciz, desenize bize gelen hacizler çok normal, oturun şükredin, hiç olmzsa FB kadar borcumuz yok. Rezillik diz boyu, çifte standart desen almış başını yürüyor, birileri biryerlerden emir alıyor koştura koştura uyguluyorlar. Dedimya gündem olması gerekliydi ama köşelerde bucaklarda kaldı, , , , , ,

3
2
yanıtYanıtla
AA:

GEÇEN SEZON BU DURUMU TÜRKİYEDE ŞAMPİYONLUK YAŞAMIŞ TÜRKİYEYE ALT YAPISIYLA ÖRNEK OLAN GÜZİDE KULÜP BURSASPOR DA YAŞAMIŞTI. . . . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title