Haberler

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: 'Bu kadar net pozisyona girip de bir tanesinin olmamasına üzüldüm'

Güncelleme:

Trendyol 1.Lig'in 23. haftasında Kocaelispor'un sahasında Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından teknik direktörler karşılaşmayı değerlendirdi. Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçta iyi oynayamadıklarını ve birçok net pozisyona girdiklerini ancak gol atamadıklarını belirtti. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise galibiyetten dolayı mutlu olduğunu ve Kocaelispor'un zor bir takım olduğunu söyledi.

Trendyol 1.Lig'in 23. haftasında Kocaelispor'un sahasında Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından teknik direktörler karşılaşmayı değerlendirdi

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bugün maç öncesinde şunu söylemiştim; rakibimizin (Göztepe) puan kaybetmesinden sonra oyuncularımızın moralini olumlu etkilemişti. Bugün taraftarın coşkusuna baktığımızda da onların da üst düzey motivasyonla buraya geldiğini gördüm. Rakibe 1-0 yenildikten sonra burada oyunu değerlendirmek, şunu yaptık. Bunu yaptık, bu kadar pozisyona girdik demek bana doğru gelmiyor. İyi başladığımız bir oyunda direkten dışarı çıkan, Davit'in, Beridze'nin pozisyonu. İyi oynayamadığımız, iyi organize olamadığımız oyunda 6 tane su götürmez net pozisyon var. Ama olmadı. Bu kadar net pozisyona girip de bir tanesinin olmamasına üzüldüm Beceriksizlik de var ama bir o kadar da şanssızlık var. Sonuçta kaybettik. 3 puan daha artıyla devam edebilirdik ama bu şekilde kaybetmek bize üzüntü verdi" dedi.

"Eleştiri de gayet doğaldır"

Tribünlerin 'istifa' sloganlarıyla tepki göstermesiyle ilgili olarak da deneyimli teknik adam Sağlam, "Futbolda iyi gittiğinizde nasıl övgü varsa kötü gittiğinizde eleştiri de gayet doğaldır. 3 hafta önce çok güzel Eyüpspor maçı oynadık. Futbol kalitesi, üretkenliği, mücadele açısından herkesi mutlu etti. Memnun olmayanlar da olmuş olabilir. O noktadan buraya gelmek hakikaten bence futbol şanssızlığıdır. Futbolun doğrularıyla, gerçekleriyle açıklayamayız. Maalesef bu takım bu süreci yaşıyoruz. Adaptasyon süreci yaşıyor bu takım. Taraftar kendi duygularını içten bir şekilde dile getirebilir. Onların düşüncesi ve beklentisidir. 'Niye öyle dediler?' diyecek, kimseye bir şey diyecek durumumuz yok" açıklamasında bulundu.

Cihat Arslan : "Kocaelispor'u böyle gördüğüm için mutluyum"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise karşılaşmanın ardından şu sözleri kaydetti:

"Avrupa'da çalıştım, UEFA Kupası'nda tur atladık. Makedonya tarihine geçtim. Buradan biraz ayrılmıştım. Geriye dönüşte bazı şeyleri tekrar oluşturmamız lazımdı. Urfa bizi geçmişteki başarılarımızdan dolayı seviyor. Çok destek görüyorum. Onlarla bütünleşmekten mutluyum. Ama ben başarmadım bunu. Allah insana isteme duygusu veriyor. Siz isterseniz karşılığını da veriyor. Maçı istemek demek; koşmak demek, kademeye girmek demek, pozisyona girmek demek. Futbolda böyle bir şey; istemezseniz bir şeyler değişmez. Çocuklar, kendileri değişim istiyor. Bana da enerjiyi veriyor. Çok eksiklerimiz var ama beraber bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Kazandık diye haklı taraf olarak kendimi hissetmiyorum. Galibiyetlerden sonra daha mütevazi olmak lazım. Ben Kocaelispor'un bugününü gördüğüm için çok mutluyum. 10 gün elektriğinin kesik olduğu günleri de gördüm. En zor zamanlarda futbolculuk, teknik direktörlük yaptım. Çok zordu. Ağladığımız maçları biliyorum. Bu muhteşem stadı yapandan, taraftarıyla birlikte kimin emeği geçtiyse Allah razı olsun. Bazen de rakip olabiliyorsunuz. Kazandıkça ligde kalırsınız. Kazanamazsan puan falan hepsi hikaye. Zorlu bir maçtı. Kocaelispor geçiş hücumlarında etkili takım. Savunmaya geçişlerde sıkıntı yaşayabilen bir takım. Hafta boyunca bunu irdelemeye, geçiş hücumlarında doğruları yapmaya çalıştık. Kazandığımız için doğruları yapmış olduk. Kaybetseydik bunları yapamamış olacaktık. Bugün yüzde yüz bu maçı hak ettik de değiş. Ortada maçtı. Onlarda stres vardı. O stres onlarda daha baskındı. Biz stresi üzerimizden attık. Maçı hatasıyla sevabıyla görmek lazım." - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Sağlam Şanlıurfaspor Cihat Arslan Trendyol Futbol Spor Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Bakmadan Geçme

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir?
Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title