Haberler

Herkes onu konuşuyor! Hamit Altıntop'un A Milli Takım için ettiği laflara bakın

Güncelleme:

A Milli Takım Futbol Sorumlusu Hamit Altıntop, katıldığı bir programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Programa damga vuran an ise Altıntop'un, "Benim Türk futboluna Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok" demesi oldu. Altıntop'un o sözleri büyük tepki çekti.

A Milli Takım Futbol Sorumlusu Hamit Altıntop, katıldığı bir programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

SEMİH'İ NEDEN KADRODAN ÇIKARDILAR?

Milli Takım'ın Macaristan ve Avusturya ile yapacağı hazırlık maçları öncesi kadroya çağırılan ve daha sonra Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy, futbol gündeminde çok sert eleştirilere sebep olmuştu. Bu kararı kimin verdiği merak edilirken, Hamit Altıntop bu konuyla ilgili ve "milli takıma menajerler oyuncu gönderiyor" iddiasına da açıklık getirdi.

"MONTELLA İLE BİRLİKTE KARAR VERDİK"

Yıldız futbolcunun kadrodan çıkarılması hakkında kararı Montella ile beraber aldıklarını belirten Altıntop, "Semih Kılıçsoy kendisi de yıprandığını söylüyor. "Oyuncunun öyle bir şey söylediğini bilmiyorum." Feyyaz Uçar öyle açıkladı. Beşiktaş tarafı 'mobbing' kelimesini kullanıyor. Mobbing ne ya? Sizin oyuncunuz iki Avrupa maçına çıkıyor iki gol atıyor ve değeri artıyor. Biz bu şekil geleceğe daha iyi hazırlanacağını düşünüyoruz. Geçmişte örnekler var. Milli takım formasını erken giyen kaybolabiliyor. Biz bu kararı Montella ile verdik. Biz geleceğe hazırlama anlamında onu kadroya almak istedik. Maksat ortamı görmesi, hayal etmesi ve hocanın da Semih'i tanıması. Hemen büyük top yapıldı, büyük balon yapıldı. Semih belki yazın kendi kulübünden ayrılacak ama Milli Takım'da devam edecek. Ömür boyu biz kendisiyle olacağız. O taraftan böyle bir tepki gelmesi bizi şaşırttı" ifadelerini kullandı.

"BENİM TÜRK FUTBOLUNA TÜRK FUTBOLUNUN BANA İHTİYACI OLDUĞU KADAR İHTİYACIM YOK"

"Ben o konuda mütevazi olmayacağım. Benim Türk futboluna Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok. Bazı X'te şov yapan arkadaşlar bu durumu farklı yerlere çekebilirler. Ben vatanımı seviyorum, Türk futbolunun bana ihtiyacı var. İnsanlar farklı düşünebilir ama çok da umurumda değil. Almanya'da güzel bir turnuva oynayıp tarih yazmak istiyoruz. Bu turnuva da olmazsa bile gelecek turnuvalarda büyük başarılar kazanacağız" dedi.

Haberler.com / İsmail Elal - Spor

A Milli Futbol Takımı Hamit Altıntop Milli Takım Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

Nuri Aga:

Derhal gönderin gitsin.

327
36
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Tff ile bu da gitsin

yanıt7
yanıt0
AHMET ÖZTÜRK:

Bu da kendini nimetten sayanlardan salıverin gitsin

196
30
yanıtYanıtla
Ali fırat Adıgüzel:

Baktık gayet haklı

65
124
yanıtYanıtla
taze vatandaş:

haklı olabilir ama her doğru her yerde söylenmez

yanıt69
yanıt47
JokerAllame:

Kusura bakmada belki de en iyi jenerasyonlardan biri size ve ekibinize verildi. Ona rağmen zar zor turnuvalara katıldınız. Ayrıca bu ego ne sen gidersin başkası gelir armadan büyük değil kimse

157
16
yanıtYanıtla
Bir insan:

Turk futbolu sahipsiz kalmaz boyle dusunen birisi kac yildir ordasin ne arti kattin mesela 2 ornek say

120
16
yanıtYanıtla
Tolga:

Hamit dogru söylüyor, Hamit tam bir profesyonel Almanya patentli avrupali Türk, disiplin nedir bilen genc yeteneklere nasil davranilmasi gerektigini bilen bir karekter, Tr de yetismis Hamit in eline su dökecek biri var mi? Bence yok, Hamiti in düsüncelerini kavrayacak futbol otoritesi de yoktur bence, tv deki yorumculari dinliyoruz, bir baltaya sap olmazlar….Türk futbolunun Hamit e ihtiyaci var Hamit in degil ben bu konuda 100% Hamit i destekliyorum. Bizim basin genc yetenekleri sisirmeden baska bir sey yaptigi yok 2 mac iyi oynamakla bu isler olmuyor bir sezon boyu ayni performansi göstersin o zaman göreyim, dünkü macta ben Semih i görmedim gören oldu mu? Ayrica mobbing kelimesinin anlamini bilmiyor zanedersem BJK li yöneticiler lütfedim bir sölüge baksinlar, basarisizliklarini bu sekilde örtbas etmeye calisiyorlar. Bence Hamit e sahip cikin Hamit Türk futbolunu düzlüge cikaracak bu biraz zaman alacak biraz sabirli olun….

38
83
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Yaw he he. Benim türk futboluna ihtiyacım yok diyor.Babasının hayrına mı duruyor orada. İhtiyacın yoksa bırak git. Bakalım Almanyada göreceğiz ne verdiğini takıma.

yanıt60
yanıt7
Kadir Vezir:

kardeşim anladık iyi gs lisin , değilsen özür dileyeceğim , semihi çağırdın ortamı görsün alışsın iyi hoş da , kenarda bekletmek ne demek ,antrenmana almamak ne demek semih evden de izleyebilirdi milli takım antrenmanlarını, mobbing işte budur , orya çağırdıysan çocuğu mahrum bırakamazsın sonra kadroya almayabilirsin yedek bırakabilirsin vs , hamit efendi çocuğun kariyerini sen bitirmeyeçalışıyorsun çünkü Türk futbolunun en büyüğü olmaya çok yakın ve kendisi bir beşiktaşlı ,bir gs li değil ,, montellayla karar verdik diyor , sen kimsin bu takımın ikitane mi antrenörü var , senin tam olarak milli takımdaki görevin ne kadroyu madem sen yapıyordun montella neden var , maçlarda kenarda birinin durması gerekiyor diye mi ,

yanıt4
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title