Haberler

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye zehir zemberek sözler: Google'a şike yazın bakın ne çıkıyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında gündeme dair soruları yanıtlayan Başkan Dursun Özbek'in ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye "Google'a şike yazın, ananas yazın bakın ne çıkıyor." sözleriyle yaptığı şike göndermesi sosyal medyada geniş yankı buldu.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı giderek kızışırken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten, son dönemde ezeli rakipleri Fenerbahçe ile gerilen ortamı, iyice alevlendirecek açıklamalar geldi.

Sponsorluk anlaşmasının basın toplantısında konuşan Özbek, sarı-lacivertlilere 2011 şike kumpası üzerinden göndermede bulundu.

Özbek şu ifadeleri kullandı:

"Hacivat ile Karagöz gibi oyun sergileniyor. Perdeye her gün birisi çıkıyor, gerçek dışı konularla ilgili Galatasaray'a bir şey söylüyorlar, söylüyorlar ve aşağıya iniyorlar. Biz de benzer şeyleri söyleriz. Ancak tuzağa düşmemek lazım. Rakip takımın söylemleri, başkanları proje... Bu sözlerimi sürdürüyorum. Cinayet mahalline önce katil gelir. Google'a girin, bu sözlerime bakın. Google'da ananas, teşvik, şike, halı sahada dostluk maçları yazın, bakın karşınıza ne çıkıyor! Bunlar yokmuş gibi, sanki ben yapmışım gibi adamlar çıkıp Karagöz ile Hacivat gibi bir şeyler söylüyor. Onlara bir ağabey tavsiyesi, boşuna uğraşmayın, içinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez. Bunu kafanıza yazın."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dursun Özbek Galatasaray Fenerbahçe Sözler Google Spor Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917 Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? #9917 Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? #9917 B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? #9917 Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (9)

yusuf uysal:

Bu ligten iğreniyorum. Galatasaray kadar kollanan başka bir takım yok yeryüzünde.

71
51
yanıtYanıtla
Şerafettin Berk:

Yazdım şikesaray diyor

63
45
yanıtYanıtla
Halil yılmaz:

Yazdım Fenerbahçe çıkıyor

44
59
yanıtYanıtla
Murat Cosgun:

Şike sabit karar usülen bozuldu yoksa kaç sene oldu karar çıkalı halâ uefa’ya dava açmadı fb. Uefa cas tescilli şike.

25
28
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Senin fb nin açtığını davalardan haberin yok cahil biraz gündemi takip et... Geliyor gelmekte olan TFF bizim zararı ödeyecek..

yanıt20
yanıt7
YİĞİT TÜRKALP:

bu adam için normal bişey.beyni kulaklarının çok gerisinde kalmış....

25
8
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

arayıpta galasaray cıktı dıyenler yaaa yazı yazmayı ve turkce bılmıyordur .bıraz onurlu olsanız gerceklerı yazarsınız ama nerde o onur sızde..uefa bıle tescıllemıs sızın şikenizi daha neyın muhakemesını yapıyorsunuz..

2
11
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

ankara gucu fenerbahce kupa macı var gener 2 sıfır yenılıyor son dakıkkalarda penaltıyı kapar yıne bı ıhtımal cıft mac oldugu ıcın penaltıları 2 cı maca saklarlar

2
8
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Yazdım, Google dan aratınca Fenerbahçe, Yandex den aratınca Galatasaray... İnternet Explorer mavi ekran hatası verdi:)

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title