Haberler

Konyaspor Şube Sorumlusu: Fikret Orman Bilgisizce Konuşuyor

Güncelleme:

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Korkmaz, Fikret Orman'ın "Konya'da futbolun izlenmesinin en büyük sebeplerinden birisi Beşiktaş'tır." sözlerine "Bilgisizce konuşulan şeyler." şeklinde cevap verdi.

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Beşiktaş Kulübü Başkan Fikret Orman'ın "Konya'da futbolun izlenmesinin ve sevilmesinin en büyük sebeplerinden birisi Beşiktaş'tır." açıklaması için "Fikret Orman, Konyaspor'dan büyük ve eski biri değil." dedi.

"BAKIN KAÇ TANE KOMBİNELERİ VARMIŞ"

Ömer Korkmaz, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Fikret Orman'ın bir televizyon programındaki "Konya'da futbolun izlenmesinin ve sevilmesinin en büyük sebeplerinden birisi Beşiktaş'tır. Biz orada Trabzonspor'la maç yaptık. Maç bir festival havasına döndü ve inanılmaz güzel bir müsabakaydı. O maçla beraber Konya'da futbola pozitif manada katkı verdik. Orada A Milli Futbol Takımı da oynamaya başladı. Konya bir futbol şehri haline geldi. Bizim maçımızdan önce bakın kaç tane kombineleri varmış." açıklamasına yanıt verdi.

"BİLGİSİZCE KONUŞULAN ŞEYLER"

"Fikret Orman, Konyaspor'dan büyük ve eski biri değil." diyen Korkmaz, "Çocukluğumdan beri Konyaspor'un maçlarına gidiyorum. Bizim eski stadımızda bile taraftarımız çok yoğundu. Bilgisizce konuşulan şeyler. O maçtan önce biz zaten orada oynuyorduk ve taraftarımız yeteri kadar fazlaydı." yorumunda bulundu.

"1-2 OYUNCU ALINABİLİR"

Bir basın mensubunun "Devre arası takıma transfer yapılacak mı?" sorusu üzerine Korkmaz, "Çalışmamız var ama daha çok erken. Yakın bir zamanda hocayla ve teknik heyetle konuşma yaparız. Muhtemelen 1-2 oyuncu ihtiyacı görünüyor. Kanaatim bir orta saha bir de delici bir oyuncu almak lazım." diye görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Ömer Korkmaz Fikret Orman Konyaspor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title