Haberler

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

Güncelleme:

ABD'li aktivist yazar Haley Byrd Wilt, FETÖ'cü Enes Kanter'in sözde insan hakları savunuculuğu yaptığı bir toplantıda mağdur kadınlara mesaj yoluyla cinsel tacizde bulunduğunu öne sürdü. Hong Kong'lu aktivist Chung Ching Kwon da 2022 yılında benzer bir durumu ifşa ederek Kanter hakkında üçlü ilişki istediği iddiasını ortaya atmıştı.

ABD'li aktivist yazar Haley Byrd Wilt, FETÖ'cü eski basketbolcu Enes Kanter'in insan hakları savunuculuğu adı altında katıldığı bir toplantıda kadınlara cinsel tacizde bulunduğunu öne sürdü.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMIŞ

Türkiye'yi hedef alan açıklamalarıyla gündeme gelen FETÖ'cü Enes Kanter, bu kez başka bir skandalla gündeme geldi. ABD'li yazar ve aktivist Haley Byrd Wilt, Enes Kanter hakkında insan hakları toplantısına katılan kadınlara cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açıldığını iddia etti.

FETÖ'cü Enes Kanter'e cinsel taciz suçundan soruşturma başlatıldı

BİRÇOK KADIN MARUZ KALMIŞ

Wilt, "İnsan Hakları Dünyasında Cinsel Taciz Sorunu Var" başlıklı 'Notus'ta yayınladığı yazıda bir çok kadın aktivistin cinsel tacize maruz kaldığını ancak davanın zarar görmemesi adına sessiz kaldığını açıkladı. NOTUS'ta yer alan yazıda bu tacizcinin FETÖ'cü Enes Kanter olduğu belirtildi. Yazar Wilt, tacizi bilen üç kaynağın olayı teyit ettiğini ve Oslo Özgürlük Forumu'nu düzenleyen insan hakları kuruluşu Human Rights Foundation tarafından Enes Kanter'e soruşturma açıldığını yazdı

2022 YILINDA DA BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI

Hong Kong'lu aktivist Chung Ching Kwon da, 2022 yılında benzer bir durumu ifşa etmişti. Kwon, çok tanınmış bir aktivistin (eski bir sporcu) genç kadınları "avladığını" ve onlara gece geç saatlerde uygunsuz mesajlar gönderdiğini belirtmişti. Chung Ching Kwon, paylaşımında "İnsan hakları topluluğunda #metoo hareketi yaşanabilir mi? Son örnek: Çok ünlü bir ödüllü aktivist (eski bir sporcu) genç kadınları avlamak için konferanslarda dolaşıyor. Gece geç saatte kadın katılımcılara gönderilen mesajlar, 'sarılmak' davetleri içeriyor. Farklı bir konferansta gönderilen bir mesajda ise açıkça üçlü bir ilişki teklif ediliyor" ifadelerine yer vermişti.

İşte Chung Ching Kwon'un o paylaşımı;

FETÖ'cü Enes Kanter'e cinsel taciz suçundan soruşturma başlatıldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Basketbolcu Hong Kong Basketbol Hukuk Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (12)

Mustafa Yörükoglu:

Fettullah'ın manevi oğlu değil mi bu?

389
11
yanıtYanıtla
Ali Demir :

Bu olay Çin ve Türkiye’nin Uygur kongresini sabote etmek amacıyla uydurduğu yalandan ibarettir. Haberin orijinalini okuyun anlarsınız. Sazan gibi atlamayın. İddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir, aynı iftiraya siz de maruz kalabilirsiniz. Empati kurun, ilk tepkiniz ne olur du?

89
227
yanıtYanıtla
Bilal Balkis:

Ali Demir sen katalog ürünü müsün?

yanıt31
yanıt4
Baba Yabgu:

Var orhrzbucuvucuu vay

297
10
yanıtYanıtla
Meuble Luxe:

tipe baksan bişeye benzemiyor

213
17
yanıtYanıtla
aristoteles:

hic birşey cıkmaz o işten

88
21
yanıtYanıtla
Serdar Kocakaya:

Ulan abi dedi O kadar güzel kız varken, bir de popülerken, milyon dolarlar kazanıyorken bu adam bu kadına mı kaldı habere bak...??

56
41
yanıtYanıtla
Evvab:

kataloktan seçseydi 2 ablacık da yapsaydı partisini. hepsi müsait

56
24
yanıtYanıtla
Ali Demir :

Katoloğu senin ailen doldurmuş

yanıt24
yanıt137
Karl Yobazboğan:

Almanya da ikinci dünya savaşından bir gün sonra bir nazi bile kalmamıış. Herkes hep karşıtı olduğunu açıklamış. Türkiye de aynı öyle.

73
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title