Haberler

Aziz Yıldırım yine yaptı yapacağını! Seçilirse getireceği hoca da belli

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yeniden başkanlık için aday olacağı ve eğer seçilirse teknik direktör olarak Aykut Kocaman'ı getireceği öne sürüldü.

Dün akşam Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan ve ezeli rakibi Galatasaray ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkaran Fenerbahçe'de coşkulu başlayan sezonun hayal kırıklığına doğru sürüklenmesi sonrası Haziran ayında gerçekleşecek olan seçimli olağanüstü genel kurul öncesi eski başkan Aziz Yıldırım harekete geçti. Yıldırım, Ali Koç'un 6 yıllık süredeki başarısız performansı ve adayların yetersizliği sonrası kararını verdi.

AYKUT KOCAMAN MAÇI İZLEDİ

Konyaspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk ihtimaline mucizelere bırakan Fenerbahçe'de tribünde tanıdık bir isim vardı. Bir dönem hem Fenerbahçe'de hem de Konyaspor'da teknik direktörlük görevi yapmış ve önemli işlere imza atmış olan Aykut Kocaman, karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

ADAY OLUP SEÇİLİRSE AYKUT KOCAMAN'I GETİRECEK

Ali Koç'un seçime tekrardan girme kararı aldığı iddia edilirken eski başkan Aziz Yıldırım'ın 6 yıllık süreçteki sportif başarısızlığın ardından yeniden harekete geçtiği belirtiliyor. Yıldırım'ın aday olup yeniden seçilmesi durumunda Fenerbahçe futbol takımının başındaki ismin Aykut Kocaman olacağı öngörülüyor.

Haberler.com / Barış Polat - Spor

Aykut Kocaman Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (21)

Hamdi Baba :

Aykut hoca bir takımı şampiyon yapabilecek çapta değil. 2010/2013 yılları arası telk defa sampiyon oldu oda şahibe ve aziz başkanın şikeleriyle. Yoksa geç o işleri

142
200
yanıtYanıtla
itunes parax:

ali sen baskan fb sampiyon :)

yanıt11
yanıt14
slim shady:

ali koç getirsin aykutu. azizde gelse alide olsa bu kafayla şampiyonluk zor fb için. hakemle filan uğraşmayacak bir başkan alzım bence.Yenilikçi!

230
71
yanıtYanıtla
Adam olacak çocuk:

Aziz Yıldırımı başarısız diye gonderdiler..Kadıköy deplasmanında Galatasaray tribünü olarak Aziz başkan bizi bırakma diye çok bagirdik.. Kim gelirse gelsin kafa yapısı değişmez.. Fenerli sonuçta.. 2022 yılından beri bırak galibiyeti isabetli şutunuz dahi yok Galatasaray a karşı hala Galatasaray kollanıyor muhabbetleri... Bence siz sezon sonu 6. yıldızı takın züğürt tesellisi olur..

167
105
yanıtYanıtla
DEMOKRAT:

Evet Aziz Yıldırım çok başarılı en çok GS şampiyonluğu gören FB Başkanı :)

yanıt50
yanıt27
Selçuk Gedik:

Demek seneye yine gs şampiyon. (Aziz Bey başkan olursa)

80
66
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Tff gitmezse Gs her yıl şampiyon :)

yanıt134
yanıt85
Baba Yabgu:

Aykut dön dolaş yine smail olmadı Ersun kardeşim getirin sergeni ne olur yani

78
29
yanıtYanıtla
Oguz Filiz:

Alex gelsin yeter

37
55
yanıtYanıtla
ASD:

AZİZ YILDIRIM "BENDEN DUYMADIĞINIZ HİÇ BİR ŞEY'E İNANMAYIN" DEMİŞTİ BU KONULARLA İLGİLİ. HABERİNİZ OLSUN.

81
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title