Haberler

Altunhisar Kaymakamı Spor Sokağı'ndaki Etkinliklere Katıldı

Güncelleme:

Altunhisar Kaymakamı Abdussamed Yiğit, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından kurulan Spor Sokağı'ndaki etkinliklere katıldı. Futbol, voleybol, dart, masa tenisi gibi birçok sportif faaliyetin yer aldığı etkinlikte, Yiğit, dart ve masa tenisi oynayarak, herkesi etkinliğe katılmaya davet etti.

Altunhisar Kaymakamı Abdussamed Yiğit, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından kurulan Spor Sokağı'ndaki etkinliklere katıldı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Neşet Doygun, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Esat Şafak ve ilçe protokol üyeleri, Spor Sokağı'nı gezdi.

Futbol, voleybol, dart, masa tenisi, langırt, satranç gibi birçok sportif faaliyetin yer aldığı etkinlikte, Yiğit, dart ve masa tenisi oynayarak, herkesi etkinliğe katılmaya davet etti.

Kaynak: AA / Spor

Altunhisar Voleybol Gençlik Futbol Spor Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title