Haberler

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin Avrupa'dan elediği Maribor'u satın aldı

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Slovenya Ligi ekiplerinden NK Maribor'u satın aldı. Maribor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile karşılaşmış ve elenmişti.

İngiltere ekiplerinden Hull City'nin de sahibi olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, satın alacağı yeni takımı açıkladı.

RESMİ AÇIKLAMANIN ELİ KULAĞINDA

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Acun Ilcalı Maribor'u satın aldı. Resmi açıklama, imza ve prosedür işlemlerinin ardından kısa süre içerisinde yapılacak.

NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili açıklama yapan Ilıcalı, ''Temel olarak Avrupa kupalarında yer alabilecek bir takıma sahip olmak istiyoruz. Tabii ki bu kolay değil ama Slovenya'da güçlü bir takımımız olursa Avrupa'da mücadele edebiliriz. Bu büyük bir avantaj olacaktır. Slovenya'ya odaklandık ama hiçbir şeyi garanti edemem" demişti.

FENERBAHÇE AVRUPA'DAN ELEDİ

Maribor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşmış ve ilk maçı deplasmanda 3-1, ikinci maçı ise sahasında 3-0 kaybetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Acun Ilıcalı Fenerbahçe Hull City Slovenya Maribor Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Bakmadan Geçme

17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu? Almeria Barcelona maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almeria Barcelona maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Discord çöktü mü? Discord problem mi var 16 Mayıs 2024? #128680 AFAD deprem kira yardımı bitti mi, devam ediyor mu? #128680 Almeria Barcelona maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almeria Barcelona maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Polonya bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Fransa bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024?
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500

Yorumlar (23)

ADANALI :

iyi para aklıyor ha bu adam

259
18
yanıtYanıtla
orhan aydın:

Ben de öyle zannediyorum

yanıt80
yanıt1
Gjerj Kastoroiti:

net Survivor kutu aç yok ya

yanıt15
yanıt0
Sinan Uygun:

birşey ler var bu adamda er yada geç çıkar kokusu

217
15
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

bu birilerine hizmet ediyor, ona da payını veriyorlar..

148
9
yanıtYanıtla
Sebati Can:

Acun; Erdoğan'ın sattığı tank palet fabrikasını ve şeker fabrikasını satın al da milletçe seni alkışlayalım!

97
25
yanıtYanıtla
Adil Tetik:

Ya şu Bursaspor'a da bir el at Reis

57
48
yanıtYanıtla
Perwer:

Bursaspor'un ligden temizlenmesi iyi oldu. İnşallah bir daha belini doğrultamaz

yanıt82
yanıt35
Özer Gül:

herkes bişey var bu adamda demiş ama şunu unutmayın, survivorda, reklamın 1 saniyesi, 6.500TL. diğer programlarda ortalama 4bin TL. hesap edin güngük kazancı ortalama 25Milyon.

23
44
yanıtYanıtla
Haksızsın:

HE ZATEN ONUN GİDERİ YOKTU, SURVİVER DAKİ MASRAFLAR O REKLAMDAN KARŞILANIR. AYRICA HEPSİNİN VERGİSİ VAR, ORAKİ İNSANLARIN SİGORTASI ORADA ADAM ŞEHİR KURMUŞ ADA KURMUŞ Bİ HESAPLA MASRAFLARI, SONRA Bİ DE AYRICA KANALA DA PAY VERMESİ GEREK ONU DA HESAPLA

yanıt18
yanıt7
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title