Haberler

Fenerbahçe maçı ne zaman? Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? FB maçı ne zaman, kaçta? Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman?

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçı araştırılmaya başlandı. Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynayacağı maç ile ilgili detaylar haberimizde. Fenerbahçe maçı ne zaman? Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? FB maçı ne zaman, kaçta? Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman?

Fenerbahçe maçı ne zaman? araştırılmaya başlandı. Grubun ilk maçında Frankfurt'u elinden kaçıran sarı kanarya, Olympiakos'a karşı aynı hatayı yapmak istemiyor. Galibiyet parolasıyla maça başlayacak sarı - lacivertlilerin, Olympiakos ile oynayacağı maç futbol severler tarafından araştırılmakta. Futbol severler maç hakkında internette Fenerbahçe maçı ne zaman? Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? FB maçı ne zaman, kaçta?Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman? sorularını araştırmakta. İşte detaylar.

FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe'nin, Olympiakos ile karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçı 30 Eylül 2021 Perşembe akşamı 19.45'te oynanacak. Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

FENERBAHÇE OLYMPİAKOS MAÇI HANGİ KANALDA?

Şükrü Saraçoğlu stadyumunda oynanacak olan mücadele 30 Eylül Perşembe 19.45'ten itibaren Exxen'den canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE OLYMPİAKOS MAÇI HAKEMİ KİM?

Fenerbahçe, Olympiakos maçını İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alejandro Hernandez yönetecek. Karşılaşmada düdük çalacak Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Teodoro Sobrino yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cesar Soto Grado olacak.

OLYMPİAKOS'TA İSİMLER TANIDIK! Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

Olympiyakos'un kadrosunda tanıdık isimler yer almakta. Eski Fenerbahçeli Valbuena'nın yanı sıra eski Galatasaraylı Onyekuru'da Olympiakos formasını giyiyor. Bir başka eski Fenerbahçeli Gary Rodrigues ise UEFA Avrupa Ligi kadrosuna kaydedilmediği için maçta forma giyemeyecek.

Öte yandan takımla çalışmalara başlayan Miha Zajc ile Serdar Aziz'in şans verilmesi halinde maçta forma giyebilecekler.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Olympiacos Fenerbahçe Gündem Spor Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi? Celtic St.Mirren maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Celtic St.Mirren maçı şifresiz mi? Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title