Haberler

Erdoğan değişim tartışmalarına noktayı koydu: Yönlendirmelerle adım atmayacağız, bizim belirlediğimiz takvim ve şartlarda olacak

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinde CHP'nin birinci parti çıkması AK Parti içinde değişim iddialarına neden olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yönlendirmelerle adım atmayacağız. Değişim, bizim belirlediğimiz takvim ve şartlarda olacak" sözleriyle tartışmalara noktayı koyduğu öğrenildi.

CHP'nin yüzde 37.7 ile birinci parti çıktığı 31 Mart seçimlerinde istenen neticelerin alınamaması AK Parti içinde değişim tartışmalarına neden olurken, Ankara kulislerinde kabine ve parti içindeki bazı isimlerin görevden alınacağı iddia edildi.

ERDOĞAN'DAN DİKKAT ÇEKEN MESAJ

Tartışmalar sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sonuçlarına ilişkin yapılan istişare toplantılarında kamuoyunda gündeme gelen değişim iddialarına noktayı koyduğu öğrenildi.

"ARAMIZA FİTNE VE FESAT SOKMAYACAĞIZ"

Partinin ve davanın geleceğinin herkesin geleceğinden daha önemli olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Milletin beklentileri neyse ona göre hareket edeceğiz. Ama bir değişim yapacaksak, bu değişim bizim belirlediğimiz şartlarda ve takvimde olacak. Birilerinin yönlendirmesine göre hareket etmeyeceğiz. Aramıza fitne ve fesat sokmayacağız. Medya üzerinden konuşup, birbirinizi suçlar nitelikte davranmayın" mesajı verdiği ortaya çıktı.

"SAYIN BAHÇELİ İLE ARAMIZDA HİÇBİR SORUN YOK"

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile sorunlar yaşadıkları iddialarına ilişkin de "Son günlerde sanki Cumhur İttifakı içinde bir problem varmış gibi algı oluşturuluyor. Cumhur İttifakı'nda hiçbir sorun yok. Sayın Bahçeli ile görüşmede de bunu bir kez daha teyit ettik" dediği ifade ediliyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

Baba Yabgu:

Değişim senden başlamalı yıllardır geri geri gidiyoruz savunma sanayi dışında bir gelişme yok

342
151
yanıtYanıtla
Victor Faith:

Görmüyorsun ayrı da, savunma sanayisi az bişey mi

yanıt99
yanıt187
Mesut:

Bi ülkenin ileri gitmesi için en önemli olan şey savunma sanayisidir bunu unutma dostum

yanıt137
yanıt197
hayrettin ozkan:

Kimi getireceksiniz. Eko yumu..

yanıt100
yanıt142
Benim Kkk:

Ama sonuc da sizin belirlediginiz takvim ve sartlarda bu hale gelmedi mi? Demek oluyorcki sizin belirlediginiz sartlar da bir hata var ayni beyin ayni kararlari alacak sa bu ddegisim olmaz ki "birtakım düsüncelerimizin ürünü olan şu davranislar hata idi" "bunu şu sekilde değistiriyoruz" dedikten sonra degisim olacağından söz edilebilir.

152
32
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Biz demek aslında BEN demek, tıpkı Osmanlı padişahlarının ''Biz ki Nemçe küffarını dize getirmiş hünkarız...'' demesi gibi.

yanıt39
yanıt18
Mustafa Usta:

Bir daha söylüyorum.Emeklinin işçinin hayat standartlarını düzeltmedikçe sittin sene iktidar yüzü göremezsiniz.nokta

126
26
yanıtYanıtla
Sedat Açıkgöz:

keşke emekli zammında da yönlendirmelere kulak vermeseydiniz

105
12
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

Mesut bey savunma sanayi kadar üretim asıl olan Bir ülkenin ana temeli silah sanayi olduğundan daha fazla gıda üretimidir.savaşta her mermi kadar Buğday arpa mısır ( tahıl) beyaz ve kırmızı et hepsinden daha önemlidir.Bir birliğin savaşır hale gelmesi için Beslenmesi gerekir bu gün Yüzlerce Mühimmat deposu bu ülkeyi 2Yıldan fazla savaştırır peki TAHIL STOKLARIN BU ÜLKEYİ BİRLİK DEMİYORUM ÜLKEYİ 2 YIL BESLER Mİ HER SAVUNMA SANAYİ KADAR BU ÜLKEDE GIDA ÜRETİMİ OLMALIDIR.SAVUNMA İLE GURUR DUYMAK İYİ

63
6
yanıtYanıtla
Selim Kılıç 29:

Nereden biliyorsun gıda tedariği olmadığını Devlet sana rapor mu verecek

yanıt6
yanıt12
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title