Haberler

Gonca Vuslateri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın "Öp beni, yala beni" sözlerinde dans etti

Güncelleme:

Oyuncu Gonca Vuslateri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın "Öp beni, yut beni, yala beni" sözlerinden uyarlanan şarkıda dans etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, "Bir haber spikeri olsaydım böyle video paylaştığım için işime son verilirdi değil mi? Oyuncuyum, oynadım" diyerek gönderme yaptı.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün konuşma esnasında söylediği "Öp beni, yala beni" sözleri sosyal medyada viral oldu. Hatta Ünlü'nün bu sözlerinden birçok remix şarkılar yapıldı. Sosyal medyada oldukça yayılan bu şarkıya Gonca Vuslateri de kayıtsız kalamadı.

"HABER SPİKERİ OLSAYDIM İŞİME SON VERİLİRDİ"

Eğlenceli halleriyle tanınan oyuncu, Cübbeli'nin sözlerinden yapılan şarkıda dans etti. Oyuncu o hallerini de 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Oyuncu göndermeler yaptığı paylaşımına da şu notu ekledi: "'Günah ve sevabın olmadığı bir yer biliyorum. Seninle orada buluşuruz' dedi annem... Dolar bu kadar yükselmişken, yurt dışı biletleri yanmışken, bu remix'i kim yazdı..? Yılın hiti. Bir haber spikeri olsaydım böyle video paylaştığım için işime son verilirdi değil mi?"

"O ZAMAN DANS"

"Oyuncuyum, oynadım. Bir sürü de iş yapıyorum.. çok şükür şu hengamede herkes birbirini olduğu gibi kabul eder oldu. Bu dansımı da 'biz de eski solculardanız' deyip tarikatlara çengilik eden o tuhaf şarkıcı bir eski dosta yolluyorum. Şöyle eser yapsa da dinlesek. Atatürk telaşesiyle (telaşenin kuvvetine binaen örneklendirilmiştir.) yoldan çıkmasa bari seçimler yaklaşırken. Orijinali kim peki? Kim diyor yahu "öp beni yala beni" diye. O zaman dans!"

Gonca Vuslateri'nin bu paylaşımına Gürgen Öz, Ece Gürsel ve Gülben Ergen'den yorum da gecikmedi.

Gonca Vuslateri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın 'Öp beni, yala beni' sözlerinde dans etti

HANDE SARIOĞLU OLAYINA GÖNDERME YAPTI

Oyuncu paylaşımında,"Bir haber spikeri olsaydım böyle video paylaştığım için işime son verilirdi değil mi?" diyerek de Hande Sarıoğlu olayına gönderme yaptı. Haber spikeri Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabından oryantal yaptığı videoyu paylaştığı için çalıştığı kurum tarafından uyarılmış ve sonrasında işinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Gonca Vuslateri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın 'Öp beni, yala beni' sözlerinde dans etti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Cübbeli Ahmet Hoca Gonca Vuslateri Instagram Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

1 ay önce ailesini katledip intihar eden polisle ilgili bomba Olcay Kılavuz ve Sinan Ateş iddiası

1 ay önce ailesini katledip intihar eden polisle ilgili bomba Olcay Kılavuz ve Sinan Ateş iddiası

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 12 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 12 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 12 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 12 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 12 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 12 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Öğretmen karne görüşleri 2024! TÜM SINIFLAR için Öğretmen karne görüşü 1. 2. 3. 4. 5. sınıf, Lise öğretmen karne notu görüşleri, yazıları Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesi uzatıldı mı? Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş ile kaç yıllık anlaştı? Devlet Bahçeli'nin yüzük paylaşımı nedir? Bahçeli Instagram'dan ne paylaştı? Bahar Timur öldü mü, diziden ayrıldı mı? Demet Evgar Bahar öldü mü, diziden ayrıldı mı? #129300 Demet Evgar Bahar'dan ayrılıyor mu? Neymar Galatasaray'a gelecek mi? Neymar Galatasaray'a mı geliyor?
Rize'de Fırtına Deresi'ne giren Kur'an kursu öğrencileri akıntıya kapıldı: 2 ölü

Rize'de Fırtına Deresi'ne giren Kur'an kursu öğrencileri akıntıya kapıldı: 2 ölü

500

Yorumlar (4)

Mikail arman:

Yahu ne kadar edep yoksunusunuz! Bide hiç utanmadan içinizde barındıramadığınız sapkın arzularınızı ve fantazilerinizi şaka ve espriyle maskeliyorsunuz.

52
13
yanıtYanıtla
lavinia :

cidden saçma sapan bir olay bunun şarkılaştırılmış hali

29
0
yanıtYanıtla
Hulusi Kocaman:

güzide türkiyemin güzide utanmaz sapkın sanatcılarından biri daha .Bu kelimeleri normal bi vatandaş söylese çoktan unutulurdu ama din adamı söyleyince tiiye alma fırsatını kaçırmaz böyleleri aslın bunun gibilerinin korkusu din adamları değil islamın ta kendisidir

12
2
yanıtYanıtla
delidolu :

sahillerde içeçek sattığın günleri unutma gonca hanım

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title