Haberler

Ahmet San'dan Ajda Pekkan'a olay sözler: Fransa starı olmak yerine parayı tercih etti

Güncelleme:

Organizatör ve menajer Ahmet San Haber Bahane programında Gökhan Kalaycıoğlu'nun konuğu oldu. Programda Ajda Pekkan ile ilgili açıklamaları dikkat çekti. Dünya starı olamaması hakkında konuşan San, "Fransa starı olurken parayı tercih etti" açıklamasında bulundu. San, Pekkan'ın cilveli ve flörtöz bir karakter olduğunu da ekledi.

Konuk olduğu Haber Bahane programında Ajda Pekkan ile ilgili yaptığı yorumlarla dikkat çeken Ahmet San, Pekkan'ın dünya starı olamamasının sebebini açıkladı.

"HER YERDE AJDA PEKKAN ŞARKISI ÇALIYORDU"

Ajda Pekkan'ın dünya starı olamaması hakkında konuşan Ahmet San, "Ajda Pekkan'a Elvis Presley ve bütün büyük Fransız şarkıcılarına beste yapan bir Amerikalı aşık olmuştu ve muhteşem bir şarkı vermişti. 1974'lerden bahsediyorum her yerde Ajda Pekkan şarkısı çalıyordu. O dönemin en büyük Fransız şarkıcılarından Enrico Macias, Olumpia'ya Ajda ile beraber çıkıyordu. Avrupa starı olmaya giderken Bebek Belediyesi'nden 6 aylık iş ve bilmem kaç aylık parasını peşin aldığı için bıraktı o pazarı" ifadelerini kullandı.

Ahmet San'ın Haber Bahane programında Ajda Pekkan için söyledikleri dikkat çekti: 'Ajda Pekkan, Fransa starı olmak yerine parayı tercih etti'

"AJDA'NIN HAYATI CİLVE"

Haber Bahane programının sunucusu Gökhan Kalaycıoğlu'nun, "Bir şekilde işve cilve dünyayı sarar, Ajda Pekkan'ı o yüzden hep mesafeli bulurum" yorumu üzerine Ahmet San," Ajda Pekkan da çok cilvelidir. Ajda'nın hayatı cilve, flörtöz bir karakterdir"ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ajda Pekkan Ahmet San Fransa Sözler Dünya Magazin Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (5)

kripto para:

bunun nesi haber biliyorum bu mesajimi yayinlamayacaksınız ama ekonomi mülteci yokluk egitimsizlik gecim derdinden birbirini yiyen vuran kıran insanlar kıyma kuyruklari sınırdan gecen afganlar iran sınırındaki temizlenen mayınlar bide bunlarla alakali haber edin beeee HABER yapın hayal satmayın

36
5
yanıtYanıtla
erdin kaya:

Tamamına katılıyorum ağzına yüreğine sağlık kardeşim

yanıt14
yanıt1
ŞÜKRÜ GÜZEN:

Kabir de var..... Mezaristana yaklaştı

6
4
yanıtYanıtla
Reyhan Kılınç:

Kabir olsada para önemli şimdi bunu herkes anladı zannedersem

yanıt2
yanıt2
Reyhan Kılınç:

Ajda pekkan beyazın porgamın da dünya starı olma konusunda desteklenmedim diyor du

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title