Haberler

13 Yaşındaki Berçin Yavaş, Pandemi Döneminde Yazdığı Kitapları Kütüphaneye Hediye Etti

Güncelleme:

Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesi okurlarından 13 yaşındaki Berçin Yavaş, pandemi döneminde yazdığı iki kitabı, Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesi'ne hediye etti. Yavaş, kitapları KOSHİM Sorumlusu Cem Yılmazer'e teslim etti.

Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesi okurlarından 13 yaşındaki Berçin Yavaş, pandemi döneminde yazdığı iki kitabı, Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesi'ne hediye etti.

Konyaaltı ilçesinde bulunan Mustafa Kemal Okulları 7. sınıfta öğrenim gören 13 yaşındaki Berçin Yavaş, pandemi döneminde yazılan içerisinde kendi hikayelerinin de olduğu iki kitabı Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesi'ne hediye etti. Berçin Yavaş, "Kitaptaki öyküleri derleyen yazar Adnan Güneş ile kitap fuarında tanıştık. Pandemi döneminde çocukların tablet ve bilgisayar bağımlısı olmaması için böyle bir proje yapmak istediğini belirtti. Bizlere öykü yazmamız çağrısında bulundu. İlk kitapta 7-12 yaş arasındaki 73 çocuğun hikayeleri yer aldı. Tarihe yön verenlerin ve bilim insanlarının yer aldığı ikinci kitapta ise 44 çocuğun 54 hikayesi yer alıyor. İki kitapta da hikayelerim bulunuyor" dedi.

KONYAALTI OKUYOR

Konyaaltı Belediyesi'nin sosyal medya hesabında yürüttüğü "Konyaaltı Okuyor" projesi kapsamında kendi kitaplarını okuyuculara öneren Berçin Yavaş, kitaplarını Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) bünyesinde yer alan Konyaaltı Belediye Kütüphanesi'ne hediye etti. Yavaş, kitapları KOSHİM Sorumlusu Cem Yılmazer'e teslim etti.

KİTAPLARINI HEDİYE ETTİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Berçin'in tam bir kitap sevdalısı olduğunu belirterek, "Berçin iyi bir kitap okuyucusu. 13 yaşında olmasına karşın öykülerinin iki kitapta da yer alması mutluluk verici. Yaşıtlarına ilham olması dileğiyle kitaplarını kütüphanemize hediye etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Okumak isteyen okurlarımızı da kütüphanemize bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Konyaaltı Belediyesi Cem Yılmazer Konyaaltı Eğitim Kültür Sanat Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Kuveyt'teki bir binada çıkan yangında 39 kişi yanarak can verdi

Kuveyt'teki bir binada çıkan yangında 39 kişi yanarak can verdi

Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! 7 Ekim sonrası en büyük füze saldırılarından biri gerçekleşti

Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! 7 Ekim sonrası en büyük füze saldırılarından biri gerçekleşti

Bakmadan Geçme

Bugün voleybol maçı var mı? 12 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Voleybol milli takım maçı hangi kanalda? Voleybol milli takım Türkiye - Tayland ne zaman, saat kaçta? Voleybol kadınlar ligi filenin sultanları maçı hangi kanalda? Filenin sultanları maçı saat kaçta, nerede yayınlanacak? Müsavat Dervişoğlu kimdir? Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında, nereli? Müsavat Dervişoğlu hayatı ve biyografisi! LGS SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIYOR 2024? LGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS sınav sonucu sorgulama ekranı! GALATASARAY BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN? Süper Kupa finali hangi tarihte, nerede? OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 2024 - 2025 okul takvimi! Birinci ve ikinci dönem ara tatiller ne zaman? BAYRAMDA HAVA NASIL? İstanbul, Ankara, İzmir Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz okullar, iş yerleri, bankalar tatil oluyor mu, yarım gün mü, tam gün mü çalışıyor? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELİYOR MU? Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakam verdi: Asgari ücret ne kadar olur? Kurban Bayramın hangi günlere denk geliyor? Kurban Bayramının 1,2,3 günü ne zaman, hangi gün? AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHİ NE ZAMAN? #9997 Anadolu Üniversitesi yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, ne zaman? Kredi kartıyla kurbanlık alınır mı, kesilir mi? Kredi kartına taksitle kurban kesilir mi? TYT'de hangi dersler var? TYT hangi dersleri içeriyor? TYT'de Matematik, Türkçe, Biyoloji, Fizik, Coğrafya var mı? GUSÜL ABDESTİ (boy abdesti) NASIL ALINIR? Gusül abdesti adımları neler?
Ambulansı durdurarak hasta kontrolü yapan magandalar yakalandı

Ambulansı durdurarak hasta kontrolü yapan magandalar yakalandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title