Haberler

O Ses Türkiye Yılbaşı ne zaman? O Ses Türkiye Yılbaşı bölümü saat kaçta başlıyor?

Güncelleme:

TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının çekimleri yapıldı. Bu kapsamda O Ses Türkiye Yılbaşı ne zaman? Sorusu, O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümünü izleyecek olan izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, O Ses Türkiye Yılbaşı ne zaman? O Ses Türkiye Yılbaşı bölümü saat kaçta başlıyor?

O Ses Türkiye Yılbaşında kimler var? Sorusu, O Ses Türkiye Yılbaşı bölümüne dair merak edilenler arasında yer alıyor. Bir yılbaşı klasiği haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının çekimlerinden renkli kareler geldi. Yılbaşı için Beyaz Show yapmak isteyen ancak sonra vazgeçen Acun Ilıcalı, bu sefer sunucu koltuğuna Beyazıt Öztürk oturacak. Peki, O Ses Türkiye Yılbaşı ne zaman? O Ses Türkiye Yılbaşı bölümü saat kaçta başlıyor?

O SES TÜRKİYE YILBAŞI NE ZAMAN?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümü 31 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'de TV8'de izleyicileri ile buluşacak. O Ses Yılbaşı Özel programının jüri kadrosunda Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş olacak. Yarışmada bu yıl Devrim Özkan, Kubat, Müjde Devrim ve Enis Arıkan gibi isimler sahneye çıkacak. Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Meryem Uzerli'nin yer aldığı ekipte gözler yıllardır programda yer alan Hadise'yi aradı. Ünlü isimlerin jüri koltuğunda olacağı yarışmanın yeni bölümünde Hadise'nin olmaması dikkatlerden kaçmadı. Buna göre O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 31 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'de TV8'de yayınlanacak.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

O Ses Türkiye Türkiye Yılbaşı Tv8 Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title