Haberler

Zara Ziraat Odası Başkanı çiftçilerle buluştu

Güncelleme:

Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, köy ziyaretleri kapsamında çiftçilerle buluştu. Şimşek, köylerde incelemede bulunarak çiftçilerin sorunlarını dinledi ve yeni göreve gelen muhtarları tarımsal ve hayvancılık konularında bilgilendirdi.

Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, köy ziyaretleri kapsamında çiftçilerle buluştu.

Şimşek, Zara kırsalındaki çiftçilik ve hayvancılık konularını gözlemlemek ve oda faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Köylerde incelemede bulunan ve çiftçilerin sorunlarını dinleyen Şimşek, "Mahalli İdareler Seçimleri sonrası ilçemizdeki 144 muhtarımızdan 89'u yeni göreve gelenlerden oluşuyor. Bu sebeple yeni göreve gelen muhtarlarımıza tarımsal ve hayvancılık ile odamız faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yaptık." dedi.

Köy ziyaretlerinin süreceğini aktaran Şimşek, "Ziyaretlerimiz esnasında çiftçilerimizin sosyal güvencelerinden üretime, programlardan projelere birçok konuda bilgi alışverişinde bulunduk." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Zeki Şimşek Sivil Toplum Tarım Ekonomi Güncel Haberler

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Bakmadan Geçme

ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Şırnak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Karne günü okula serbest kıyafet mi, üniformalı mı gidilecek? Sivil kıyafetle gidilebilir mi? Şanlıurfa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sivas bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Haziran günün maçları nereden izlenir? Sinop bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! 14 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Haziran burç yorumları nedir? Siirt bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Samsun bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sakarya bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Rize bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Osmaniye bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Ordu bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Niğde bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title