Haberler

Yemen'de Üniversite Öğrencileri Gazze'ye Destek İçin Gösteri Düzenledi

Güncelleme:

Yemen'deki üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere yönelik saldırılarına karşı gösteri düzenledi. Ellerinde Filistin bayrakları taşıyan göstericiler, İsrail'in saldırılarını protesto etti ve Gazze'ye desteklerini dile getirdi. İsrail'in saldırıları sonucunda binlerce Filistinli hayatını kaybetti ve sivil altyapı büyük zarar gördü.

Yemen'de üniversite öğrencileri, İsrail'in işgal ve saldırılarına maruz kalan Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerle dayanışma için gösteri düzenledi.

Husilere bağlı Al-Masirah kanalında yer alan habere göre, ülkenin kuzeyindeki El-Cevf kentinde yüzlerce üniversite öğrencisi Gazze'ye destek için toplandı.

Ellerinde Filistin bayrakları taşıyan göstericiler, İsrail'in saldırılarını protesto etti.

İsrail karşıtı sloganlar atan eylemciler, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere desteğini dile getirdi.

İsrail 218 gündür saldırıları devam ediyor

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığının son verilerine göre, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 14 bin 944'ü çocuk, 9 bin 849'u kadın olmak üzere 34 bin 943 Filistinli öldürüldü, 78 bin 572 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin İsrail Gazze Yemen İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde! Özgür Özel kapıda karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde! Özgür Özel kapıda karşıladı

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Haziran Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bahar sezon finali bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! MASTERCHEF 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? MasterChef yeni sezon hangi tarihte? Süper Lig transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig transfer dönemi başladı mı? #9917 Bebekle seyahate çıkarken nelere dikkat edilmeli? Ebeveynler bu haber size! Kurban Bayramı arefesi ne zaman, hangi güne denk geliyor? Arefe günü resmi tatil mi? Onur belgesi ve üstün başarı belgesi nasıl alınır? Onur ve üstün başarı belgesi şartları neler? Borsa İstanbul bayramda açık mı? Borsa İstanbul bayramda işlem görüyor mu? Tokat'ta ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Çorum'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title