Haberler

Sıcaktan bunalanlar Hazar Gölü'ne akın etti

Güncelleme:

Sıcaktan bunalanlar Hazar Gölü'ne akın ettiELAZIĞ Elazığ'da sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle hafta sonunu da fırsat bilen vatandaşlar, Hazar Gölü'ndeki plajlara akın etti.

Sıcaktan bunalanlar Hazar Gölü'ne akın etti

ELAZIĞ Elazığ'da sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle hafta sonunu da fırsat bilen vatandaşlar, Hazar Gölü'ndeki plajlara akın etti.

Elazığ ve bölgesinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Sıcaktan bunalan ve serinlemek isteyen vatandaşlar ise hafta sonunu da fırsat bilerek Hazar Gölü'nün kıyısında bulunan plajlara akın etti. Özellikle Diyarbakır, Malatya, Bingöl, Tunceli, Bitlis, Mardin ve Batman başta olmak üzere çevre illerdeki vatandaşlar, denize uzak olmaları nedeniyle Hazar Gölü'nü tercih ediyor. İki ada ve saklı kenti bulunan Hazar Gölü çevresi, apart otel, kamp çadır alanları ile tatilcilerin gözde mekanı oldu. Akdeniz ve Ege sahillerini aratmayan Hazar Gölü'nde tatilcilere şezlong, şemsiye, deniz bisikleti, tekne turu gibi imkanlar da sağlanıyor.

Havanın sıcak olduğunu belirten Emrullah Güçlü, " Diyarbakır'dan buraya serinlemek için geliyoruz. Sivrice güzel bir yer. Çocukları getirdik, gezdiriyoruz. Onlar için değişiklik oluyor. Bunaltıcı havalarda buranın havası bize çok iyi geliyor" dedi.

Tuğba Girgin, " Elazığ'dan geldim. Hava ve Sivrice çok güzel. Bu sene sıcak gidiyor. Gölde serinliyor ve güzel vakit geçiriyoruz. Millet Antalya'ya İzmir veya Muğla'ya gitmek yerine burayı tercih edebilir. Yatırımlar yapılabilir" diye konuştu. Sivas'tan geldiklerini aktaran Nadir Duranay ise "Eşim Elazığlı, tatili fırsat bilerek buraya geldik. Hava sıcak. Bölge anlımda da Elazığ sıcak bir şehrimiz. Bizde serinlemek anlamında kaçamak olarak buraya geldik" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Hazar Gölü Sivrice Elazığ Güncel Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakmadan Geçme

CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title