Haberler

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Anneler Günü Mesajı

Güncelleme:

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaya, annelerin sevgi, şefkat ve sabırla aileyi bir arada tutan en değerli varlıklar olduğunu vurguladı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Anneler Günü dolasıyla mesaj yayımladı.

Kaya, mesajında, anneliğin dünyanın en yüce duygusu ve en özel kimliği olduğunu belirterek, "Sevgi, şefkat, merhamet ve sabırla aileyi oluşturan, bir arada tutan, huzur ve mutluluk deryasına dönüştüren annelerimiz en değerli varlıklarımızdır." ifadelerini kullandı.

Annenin, sadece bir çocuğu dünyaya getirmekle sınırlı olmayan, onu yaşamının her aşamasında karşılıksız seven, koruyup kollayan, eğitip yetiştiren ve hayatını ona göre şekillendiren kişi olduğunu vurgulayan Kaya, şunları kaydetti:

"Anne, okumasını bilene çok şeyler anlatan tek kelimelik bir romandır. Tekrar tekrar okunan, okundukça anlam kazanan. Kahramanlar büyüten, elinin nasırından bereket tüten, yüreği yurt olandır anne. Umuda yurt, sevince yurt, bir güzellikler ülkesidir, cennet misali, herkesin yaşamak istediği yerdir anne. Ayağımıza değecek taşları duasıyla güle çevirendir, emeğin ve kutsalın sıcaklığında sarılır bize sesi. O sesle sözümüz doğruyu bulur. O sesle belimiz her güçlükten doğrulur. 'Yolun açık olsun' cümlesindeki açık kapılarımızdır anne. Nerede şefkatle açan bir çiçek varsa biliriz ki huyu ondandır ve tüm dünya karşımızda dursa bile zaferimiz onun duasındadır. Kalbimize incelik işleyen hünerli ellerinden öper, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarım."

Kaynak: AA / Güncel

Anneler Günü Ahmet Kaya Ortahisar Kültür Yaşam Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title