Haberler

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, keyfi yönetime izin vermeyeceklerini söyledi

Güncelleme:

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, belediye yönetiminde kimsenin keyfi yönetimine izin vermeyeceklerini belirtti. Belediye Meclisi toplantısında mali hesaplar görüşüldü ve kabul edildi. Bulut, sosyal medyada kendisi hakkında yapılan yorumlara cevap verdi ve keyfi yönetim anlayışına karşı olduğunu vurguladı.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, belediye yönetiminde kimsenin keyfi yönetimine izin vermeyeceklerini söyledi.

Kırklareli Belediye Meclisi mayıs ayı ikinci birleşimi Bulut başkanlığında belediyede gerçekleşti.

Toplantıda, geçen yılın mali gelir, gider kesin hesabı ile 2023 yılı mali taşınır kesin hesabı gündem maddesi görüşüldü.

Hesap cetvellerinin okunmasının ardından, gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Bulut paylaşımlara cevap verdi

Bulut, toplantıyı kapatmasının ardından mayıs ayının ilk meclis birleşimi sonrası sosyal medya üzerinden kendisi hakkındaki bazı yorum ve paylaşımlara cevap vermek istediğini ifade etti.

Her zaman birlik, beraberlik ve bütünlüğün sağlanması için ciddi bir sabır ve özveri sergilediğini ifade eden Bulut, herkesin kendi iradesiyle mecliste görüşülen gündem maddelerini kabul ya da reddetme hakkı olduğunun altını çizdi.

Paylaşımlarda bazı vakıflara yakın olduğuna ilişkin iddialar ortaya atıldığı ve yorumlar yapıldığını anımsatan Bulut, şunları kaydetti:

"Soyutluktan bahseden bu arkadaş, elinde mezura mı var? Herhangi bir vakfa ya da derneğe karşı benim yakınlığımı nasıl ölçüyor. Nasıl somutlaştırdınız bunu. Neye dayanarak, neyle ölçtünüz. Bu iyi niyet mi? Bugüne kadar 'Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, hiç kimseyi ayırmayacağız bu bize seçim kaybetmeye sebebiyet verse bile' dedik. Bu makamlar gelip geçiyor, hayat gelip geçiyor, vatan olmadıktan sonra, millet olmadıktan sonra, birlik, beraberlik olmadıktan sonra belediye başkanı olsan ne olur olmasan ne olur." diye konuştu.

Bulut, keyfi yönetim anlayışına her zaman karşı olduğunu vurguladı.

Geçmiş dönem yönetimde bulunan isimlerin yakınlarının belediyede çalıştığını ve kendisi için bir sakıncası olmadığını ifade eden Bulut, "Hakkaniyet çerçevesinde araştırıyoruz. Neyi devraldığımızı bilelim, gömleğimizin ilk düğmesini doğru ilikleyelim de 'Derya Bulut dahi keyfi yönetemesin burayı' diye. Kanun mevzuat ne diyorsa o doğrultuda devam etsin. Yani 'ben burayı babamın çiftliğine çevirmeyeyim' diye araştırıyoruz." dedi.

Bulut, kendisini bir vakıf ya da dernekle özdeşleştireceklere tek adres göstereceğini o adresin de Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olduğunu söyledi.

Konuşması sonrası Bulut, salondan ayrıldı.

CHP Grup Başkanı Serhat Şişmanoğlu da söz alarak fikir farklılıklarının her zaman olacağını ifade ederek, geçen toplantı sonrası sosyal medyadan nahoş paylaşımlar yapıldığını belirtti.

Şişmanoğlu, Kırklareli'ne hizmet için çalışılması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Medya Derya Bulut Kırklareli Politika Güncel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title