Haberler

Kıbrıs Gazisi Bayram Aygördü Askeri Törenle Toprağa Verildi

Güncelleme:

Kahramankazan'da geçirdiği rahatsızlık sonucu evinde hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Bayram Aygördü (71) askeri törenle toprağa verildiKıbrıs Gazisi Aygördü için Akçaören Mahallesinde askeri tören düzenlendi.

Kahramankazan'da geçirdiği rahatsızlık sonucu evinde hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Bayram Aygördü (71) askeri törenle toprağa verildi

Kıbrıs Gazisi Aygördü için Akçaören Mahallesinde askeri tören düzenlendi. Törene Kaymakam Abdullah Selim Parlar, Garnizon Komutanı Albay Naci Ünlü, Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cafer Akın ve vatandaşlar katıldı.

Gazinin cenazesi öğleyin İlçe Müftüsü Dr. Mahmut Ay'ın Köy Konağı bahçesinde kıldırdığı Cenaze Namazının ardından Akçaören Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Müftü Ay cenaze töreninde şehitliğin ve gaziliğin önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Defin işleminin tamamlanmasının ardından Garnizon Komutanı Albay Naci Ünlü tabutun üzerine örtülen Türk bayrağını, fotoğrafını ve madalyasını gazinin ailesine takdim etti.

Bir süredir çoklu organ yetmezliğinden dolayı tedavi gören ve evinde hayatını kaybeden Bayram Aygördü 2 çocuk 4 torun sahibiydi.

Gazi Bayram Aygördü 1974 Kıbrıs Barış Harekatında Jandarma Komando Er olarak 12 ay süreyle görev aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramankazan Kıbrıs Güncel Haberler

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Bakmadan Geçme

Alan sunucusu kim? ATV Alan programı sunucusu kimdir? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! 14 Haziran Cuma Hutbesi yayınlandı! 6 Haziran Cuma Hutbesi tam metni! Survivor FİNAL CANLI izle! 13 Haziran Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Survivor CANLI izle! 13 Haziran Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Dota 2 çöktü mü? Dota 2 problem mi var 13 Haziran Perşembe? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Recep İvedik 6 filmi oyuncuları kim? Recep İvedik 6 filmi konusu, oyuncuları ve Recep İvedik 6 özeti! Recep İvedik 6 ne zaman, nerede çekildi? Hangi ülkede çekilmiştir? Kenya mı Türkiye mi? Recep İvedik 6 filmi hangi ülkede ve şehirde geçiyor? #129300 Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 13 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ayın Düşüşü filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ayın Düşüşü filmi ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Şırnak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

title