Haberler

Giresun Valisi, şehit Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Bingöl'ün kızının doğum gününü kutladı

Güncelleme:

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, şehit Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Bingöl'ün kızı Eylül'ün 9. doğum gününü kutladı. Valilik görevlileri tarafından alınan Eylül Bingöl, Vali Serdengeçti'nin makamında ağırlanarak çeşitli hediyeler verildi. Vali Serdengeçti, Eylül Bingöl'e makamını temsili olarak devretti ve şehit ailelerine destek olmanın önemine vurgu yaptı.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, şehit Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Bingöl'ün kızı Eylül'ün doğum gününü kutladı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Serdengeçti'nin talimatıyla 9 yaşına giren Eylül Bingöl için doğum günü organizasyonu düzenlendi.

Şehidin kızı, Valilik görevlilerince araçla alınarak Serdengeçti'nin makamına getirildi. Vali Serdengeçti, misafiri Eylül Bingöl ile sohbet ettiği sırada üzerinde mumlar olan pasta getirildi.

Serdengeçti, minik Eylül ile yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra Vali Serdengeçti, makamını temsili olarak Eylül Bingöl'e devretti. Eylül Bingöl ve ailesine moral veren bu anlamlı kutlama, katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Şehit ailelerine destek olmanın önemine vurgu yapan Serdengeçti, "Aziz şehidimizin emaneti Eylül kızımızı Valiliğimizde ağırlayarak 9'uncu yaş gününü tebrik ettik. Yüce Mevla bahtını açık eylesin." ifadelerini kullandı.

Jandarma Uzman Çavuş Bingöl, Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek için icra edilen Şehit Piyade Er Bayram Kardaş Operasyonu kapsamında, 4 Nisan 2017'de Güneşli mevkisinde, teröristler tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Fatih Serdengeçti Doğum Günü Jandarma Bingöl Eylül Güncel Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

title