Haberler

Gazze'nin Refah bölgesinde İsrail'in sivil görevlisi öldü

Güncelleme:

Gazze Şeridi'nin güneyinde İsrail'in yeni işgal ettiği Refah bölgesinde yaşanan bir patlamada İsrail Savunma Bakanlığı sözleşmeli sivil personeli Liron Yitzhak hayatını kaybetti. Olayda 8 asker de yaralandı.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah bölgesinde 13 Mayıs'taki bir saldırıda yaralanan İsrail Savunma Bakanlığının sözleşmeli sivil personelinin yaşamını yitirdiği duyuruldu.

8 ASKER DE YARALANDI

The Times of Israel'in haberine göre Bakanlık ve hastane yetkilileri, 30 yaşındaki Liron Yitzhak'ın hayatını kaybettiğini bildirdi. İsrail ordusuna hizmet veren bir şirkette çalıştığı belirtilen sözleşmeli sivil personel Yitzhak, Refah bölgesinde 13 Mayıs'ta düzenlenen havan topu saldırısı sonucu başındaki ciddi yaralanma nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Saldırıda Yitzhak'ın yanı sıra 2'si ağır olmak üzere 8 asker yaralanmış, Savunma Bakanlığına hizmet veren başka bir sözleşmeli sivil personel de hafif yaralanmıştı.

ÖLEN İSRAİL ASKERLERİYLE İLGİLİ FARKLI AÇIKLAMALAR

İsrail Savunma Bakanlığı, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana 711 güvenlik mensubunun öldüğünü duyururken İsrail ordusu da 615 askerin öldüğünü açıklamıştı. Verilen sayılardaki farklılığın nedeni ise belirtilmemişti.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Refah Gazze Güvenlik Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (6)

Oytun Ulu:

Cehenem ateşi bekliyor

41
23
yanıtYanıtla
Aziz Dağ:

Ölenin ateşi bol olsun Yaralananlarda En kısa zamanda aynı akibeti yaşasın Kafirler için iyiki cehennem var

22
0
yanıtYanıtla
Murat Celik:

cehenneme odun lazım

18
0
yanıtYanıtla
?í???:

darısı bütün israilin başına inşallah

16
0
yanıtYanıtla
Hakkı Murat:

insallah gazzeden ceset torbalariyla cikarsiniz

14
0
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

İsrail ve bu katillerid estekleyen ülkelerin ürünlerinme boykot görvimizdir. Zulme sessiz kalmanın hesabını ahırette veremeyeiz.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title