Haberler

Bursa'da Sokakta Kavga Edermiş Gibi Yaparak Hırsızlık Yapan Şüpheliler Tutuklandı

Güncelleme:

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, sokakta kavga edermiş gibi yaparak bir kişinin cebindeki paraları çalan şüpheliler tutuklandı. Şüpheliler, kavgaya başladıkları sırada aralarına aldıkları kişinin cebindeki 10 bin lirayı çalarak kaçtılar.

Bursa'da sokakta kavga edermiş gibi yaparak aralarına aldıkları kişinin cebindeki paraları çalan şüpheliler tutuklandı.

Yıldırım ilçesi Değirmenlikızık Mahallesi'nde bankadan emekli maaşını çeken 66 yaşındaki İ.K, zanlılar tarafından bir süre takip edildi.

Sokakta insanların bulunmadığından emin olan şüpheliler, bu kişinin yanına giderek aralarında kavga edermiş gibi yaptı.

"Tantanacılık" olarak bilinen yöntemle, boğuşma sırasında İ.K'yi aralarına alan şüpheliler, bu kişinin cebindeki 10 bin lirayı çalıp bölgeden uzaklaştı.

Evine gittiğinde paralarının yerinde olmadığını fark eden İ.K, durumu polise bildirdi.

Çevredeki yaklaşık 150 güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin C.A. (51), O.G. (29) ve C.G. (25) olduğunu belirledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri ile Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, zanlıları aynı mahallede bir parkta otururken yakaladı.

Yapılan araştırmada, C.A'nın 37, O.G'nin 10, C.G'nin 7 suç kaydının olduğu anlaşıldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Kameralardan birinin kayıtlarında, söz konusu 3 kişinin İ.K'yi takip ettikten sonra etrafta kimsenin olmamasını fırsat bilerek kavgaya başladıkları, bu sırada aralarına giren İ.K'nin cebindeki paraları çalıp uzaklaştıkları yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yıldırım Bursa Kavga Güvenlik Hırsızlık Suç Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde! Özgür Özel kapıda karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde! Özgür Özel kapıda karşıladı

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Bakmadan Geçme

12 Haziran Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bahar sezon finali bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! MASTERCHEF 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? MasterChef yeni sezon hangi tarihte? Süper Lig transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig transfer dönemi başladı mı? #9917 Bebekle seyahate çıkarken nelere dikkat edilmeli? Ebeveynler bu haber size! Kurban Bayramı arefesi ne zaman, hangi güne denk geliyor? Arefe günü resmi tatil mi? Onur belgesi ve üstün başarı belgesi nasıl alınır? Onur ve üstün başarı belgesi şartları neler? Borsa İstanbul bayramda açık mı? Borsa İstanbul bayramda işlem görüyor mu? Tokat'ta ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Çorum'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Bartın'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Samsun'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Isparta'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Denizli'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı?
Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title