Haberler

19 Mayıs Bisiklet Turu: Samsun'dan Ankara'ya Türk Bayrağı ile Toprak Gönderilecek

Güncelleme:

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bisikletçiler, Samsun'dan Ankara'ya Türk bayrağı ile toprak götürecek. Atatürk ve silah arkadaşlarının Milli Mücadele'yi başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 105. yılı dolayısıyla Ankara Keçiören Belediyesi tarafından organize edilen 19 Mayıs Bisiklet Turu kapsamında Samsun il merkezinden hareket eden bisikletçiler, Havza'ya ulaşarak ilk etabı tamamladı. Turun 13 bisikletçi ve 9 personelden oluşan 22 kişilik ekiple gerçekleştirildiğini belirten Kahraman, 'Yarın Suluova ve Amasya etabı için pedal çevireceğiz. Ata'mızın izinden Kurtuluş Yolu güzergahını kullanarak 19 Mayıs Pazar günü Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a toprak ve bayrağımızı teslim ederek turumuzu sonlandıracağız.' dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bisikletçiler, Samsun'dan Ankara'ya Türk bayrağı ile toprak götürecek.

Atatürk ve silah arkadaşlarının Milli Mücadele'yi başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 105. yılı dolayısıyla Ankara Keçiören Belediyesi tarafından organize edilen 19 Mayıs Bisiklet Turu kapsamında Samsun il merkezinden hareket eden bisikletçiler, Havza'ya ulaşarak ilk etabı tamamladı.

Kendilerini karşılayan Havza Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Fatih Çeri'ye Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın gönderdiği tabloyu Belediye Başkanı Murat İkiz'e verilmek üzere teslim eden bisikletliler, Havza Atatürk Evi'ni gezdi.

Bisiklet turuna katılanlardan Nuri Kahraman, AA muhabirine, Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 105. yıl dönümü anısına 19 Mayıs Bisiklet Turu'nun düzenlendiğini söyledi.

Turun 13 bisikletçi ve 9 personelden oluşan 22 kişilik ekiple gerçekleştirildiğini belirten Kahraman, "Yarın Suluova ve Amasya etabı için pedal çevireceğiz. Ata'mızın izinden Kurtuluş Yolu güzergahını kullanarak 19 Mayıs Pazar günü Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a toprak ve bayrağımızı teslim ederek turumuzu sonlandıracağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mesut Özarslan Suluova Gençlik Amasya Ankara Samsun Havza Spor Spor Güncel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title