Haberler

Bakan Göktaş'tan özel Anneler Günü mesajı

Güncelleme:

Bakan Göktaş'tan özel Anneler Günü mesajı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Anneler Günü'nü, sosyal medya hesabından paylaştığı iki oğlunun da bulunduğu fotoğrafla kutladı.

Bakan Göktaş'tan özel Anneler Günü mesajı

ANKARA - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Anneler Günü'nü, sosyal medya hesabından paylaştığı iki oğlunun da bulunduğu fotoğrafla kutladı.

Göktaş, Anneler Günü dolayısıyla hem video mesaj hem de oğullarıyla çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Oğulları Hamza ve Yusuf'un da bulunduğu fotoğrafı paylaşan Bakan Göktaş, anneliği hiç bitmeyen bir yolculuk, ömür boyu süren benzersiz bir tecrübe olarak nitelendirdi.

Kendi annesinin de hem çocukken hem de bugün her an yanında olduğunu, sevgi ve şefkatiyle sarıp sarmaladığını belirten Göktaş, "Geleceğe bırakacağımız en büyük mirasın özgüvenli, bilgili, sağlıklı ve iyi yetişmiş nesiller olacağına yürekten inanıyorum. Çocuklarımız düşecekler, kalkacaklar, hata yapacaklar, öğrenecekler ve biz hep yanlarında olacağız. Bana göre ebeveyn olarak en büyük vazifemiz hiç bitmeyen bir heyecanla onlara doğruyu gösterebilmek" ifadelerini kullandı.

Barış içinde, huzurlu ve mutlu bir dünyayı tesis etmenin yolunun, geleceğin umudu çocukları sevgiyle büyütmekten geçtiğini aktaran Göktaş, şunları kaydetti:

"Önce kendi evimizdeki, ailemizdeki huzuru sağlayarak bunu başarabiliriz. Birlikte uyandığımız her yeni günde ben de çocuklarımla beraber yeni şeyler öğrendim, hayatı yeniden keşfettim, her bir insanın farklı bir dünya olduğunu fark ettim ve kendime yeni hedefler belirledim. Bugün, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak en büyük görevlerimden biri sorumluluğumuz altında bulunan on binlerce evladımızın hayallerini gerçeğe dönüştürebilecekleri mutlu yarınlara ulaşmalarını sağlamak."

"Bir kadını anne yapan yüreğidir"

Göktaş, bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan video mesajda ise anneleri evin direği, hayatın ahengi, sıcak ve güven dolu bir kucak olarak nitelendirdi.

Her kadının yüreğindeki en yüce makamın annelik olduğunu belirten Göktaş, şunları söyledi:

"Bir kadını anne yapan yüreğidir. Kalbinden taşan muhabbetle 'anne' demeye hasret çocukları bağrına basar, koruyucu anne olur, yeryüzüne merhamet dağıtır kadınlar. Her anne oluş bir yeniden doğuştur. Her yeni doğuşla aydınlanır dünyamız. Bize sabrın güzelliğini öğreten şehit annelerinin, fedakarlığın sınırsızlığını gösteren engelli annelerinin, başta Filistinli olmak üzere savaş mağduru tüm kadınların ve tüm annelerin anneler gününü canı gönülden kutluyorum. Yeryüzünün ışığı annelerimizi sadece bugünlük değil, ömürlük bir hürmetle selamlıyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Sosyal Medya Anneler Günü Kamu Genel Politika Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

title