Haberler

Football Manager 2023 bu hafta PlayStation 5'e geliyor

Güncelleme:

Sports Interactive'in futbol simülasyon oyunu Football Manger 2023, Kasım 2022'deki lansmanından iki ay sonra PlayStation 5 konsolu için çıkış yapacak. Football Manager 2023, bu hafta PS5'te lansman yapacak.

Futbol takımı yönetim simülasyonu Football Manager 2023, Kasım ayında mobil, PC, Switch ve Xbox'ta piyasaya sürüldü, ancak Sony'nin PS5 konsoluna geleceği bildirilmesine rağmen "ön görülmeyen koşullar" nedeniyle ertelendi.

FOOTBALL MANAGER 2023, PLAYSTATION 5'E ÇIKACAK

SEGA'nın yayıncılığını yapan Football Simulator 2023, 1 Şubat 2023'te PlayStation 5 konsollarına çıkış yapacağı bildirildi. Ayrıca, Sony oyuncuları için "ön sipariş teşvikini" etkileyen gecikme nedeniyle, PlayStation Plus aboneleri 14 Şubat 2023'ten önce satın almaları durumunda tam satış fiyatı üzerinden yüzde 20 indirimli alabilecekler.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Sports Interactive'in stüdyo direktörü Miles Jacobson, "FM23 Konsolu'nu nihayet PS5 oyuncularının eline geçirebileceğimiz bugünkü güncellemeden çok memnunuz" dedi. "İlk gecikmeden bu yana, Sports Interactive'deki ekip ve SEGA'daki meslektaşlarımız, sorunların üstesinden gelmek için Sony ile yorulmadan çalıştı ve önümüzdeki hafta piyasaya sürülmeye hazır bir sürüm adayına sahip olduğumuz için mutluyuz."

"Büyük bir futbol transfer penceresinde bir oyunu yayınlamamız alışılmadık bir durum olsa da, ilk lansmanımız ertelendiği andan itibaren önceliğimiz, oyunu mümkün olan en kısa sürede PS5 oyuncularının eline geçirmekti. Tüm küresel aktarım pencereleri kapatıldıktan sonra, diğer tüm platformlarımızın güncellemelerine paralel olarak PS5 sürümü için bir veri güncellemesi sağlayacağız."

Sega, "FM23, taraftarları tribünleri dolduran taraftarlardan scoutlara, oyunculara, rakip yöneticilere ve UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi gibi yeni lisanslı yarışmalara kadar güzel oyunun her yönüne yaklaştırıyor" dedi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Football Manager 2023 Football Manager Playstation Futbol Gamegar Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title