Haberler

Turkcell ve Samsung'dan iş birliği

Güncelleme:

Samsung ve Turkcell, Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2022) bir araya geldi.

Samsung ve Turkcell, Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2022) bir araya geldi.

Samsung ve Turkcell'den yapılan ortak açıklamaya göre, Mobil Dünya Kongresi'nde bir araya gelen iki şirket arasında geçen yıl başlayan ve 2022'de devam edecek Ortak İş Planı Anlaşması (JBP) kapsamında gelecek planları da ele alındı.

28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında GSMA tarafından İspanya'nın Barselona kentinde gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi'nde imzalanan iş birliği kapsamında, Samsung'un, Turkcell müşterilerine sunduğu kontratlı satış, peşin satış, ön ödeme ve "Eskisini Getir Yenisini Götür" kampanyaları gibi teklifleri devam ederken, bu ay piyasaya çıkacak olan Galaxy S22 serisinin de Turkcell mağazalarında satışa sunulacağı duyuruldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, verimlilik odağıyla uzun vadeli iş birliklerine değer veren bir kurum olarak, vizyonlarını paylaşan markalarla birlikte yol almanın önemli olduğuna inandıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu anlamda müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetlerde çeşitliliği, kapsayıcılığı da önemsiyor, müşterilerimize güvenilir markaların ürünlerini, güvenilir satış kanallarımız olan fiziksel mağazalarımızla, online pazar yerimiz Pasaj ile sunuyoruz. Turkcell olarak, abonelerimize özel rekabetçi ve avantajlı seçenekler sağlamak amacıyla dünyanın en önemli teknoloji markalarından biri olan Samsung ile imzaladığımız stratejik iş birliğimizden memnuniyet duyuyoruz. Bu iş birliği, fiziksel mağazalarımıza sunacağı avantajın yanı sıra Türkiye'nin ilk elektronik pazar yeri platformu olan Turkcell Pasaj'ın gelişiminin sürmesine de önemli katkılar sağlayacak. Ayrıca, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S22 serisini müşterilerimizle buluşturacak olmaktan da mutluyuz. Bu iş birliğiyle Türkiye'nin öncü bir teknoloji şirketi olarak dijitalleşen dünyadaki rolümüzü güçlendiriyoruz."

"S22 serisi özelinde, Turkcell ile yeni bir anlaşmaya daha imza attık"

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Azdemir de Samsung olarak, Turkcell ile devam eden iş birliği ve Joint Business Plan anlaşması kapsamında, 2021 yılında hem toplam telekom pazarının büyümesine önemli katkı sağladıklarını hem de Turkcell'in iş hacmini artırmasını sağlayacak ürün, servis ve çözümlerini müşterileri ile buluşturduklarını, aynı zamanda ürün portföyünü geliştirmek üzere TV gibi farklı ürünlerin de satışını başlattıklarını bildirdi.

Mobil dünyanın kalbinin attığı Mobil Dünya Kongresi'nde gerçekleştirdikleri bu anlaşma kapsamında hem mağazalarda hem de Turkcell'in online platformlarında ürünlerinin görünürlüğü ve deneyimlenmesini artıracak perakende uygulamalarını hayata geçireceklerini belirten Azdemir, kısa süre önce lanse ettikleri Galaxy S22 ailesinin mart ayında satışa başlaması ile yoğun bir iletişim kampanyası içinde olduklarını aktardı.

Azdemir, "S22 serisi özelinde, Turkcell ile yeni bir anlaşmaya daha imza attık. Samsung olarak, S22 serisini Turkcell abonelerine özel rekabetçi ve avantajlı teklifler ile mağazalarda satışa sunmaya başlayacağız. Bu vesileyle Turkcell ile olan iş birliğimizin kapsamını büyütmekten memnuniyet duyuyor, iş birliğimizin daha da büyüyeceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Mobil Dünya Kongresi İspanya Samsung Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title